mandag den 20. oktober 2014

Pudegaver, ferie og strikkekits

Puha - det er længe siden jeg har skrevet et indlæg. Og det er ikke fordi der ikke har været noget at vise frem.

Allerførst har jeg i et tidligere indlæg vist lidt quiltning på et pudebetræk jeg har lavet til min mor i 70års-gave. Dagen blev fejret for et par uger siden og jeg fik taget et billede af de to nye puder, da jeg havde pakket dem ind i cellofan:



Næste gang jeg er hos hende, må jeg lige tage et par bedre billeder af for- og bagside på dem. Jeg har syet et "livets træ" på den ene af puderne.

Vi vidste at hun var kørt afsted til festen, så vi var forbi hendes hus, fandt de gamle puder (meget gamle, jeg var ca. 15, da jeg syede dem) og fik sprættet det hullede og grimme betræk af. Så kunne jeg lægge monteringspuderne ind i de flotte nye betræk.Hun blev meget glad, men synes de nye var alt for fine til bare at bruge som læse-puder i sengen. Her de to gamle...


I fredags kom vi hjem fra efterårsferie på Skagen. Jo - vejret var superflot med sol og lune fra lørdag til tirsdag, men onsdag-torsdag - dér regnede det. Dog ikke så slemt som vi så på tv fra Hjørring-området!

Panorama-billede fra båken i Gl. Skagen (klik på billedet, så bliver det større):


Nordstranden op mod Grenen:


Ulrikke på Råbjerg Mile (hun gad ikke få taget et billede...):


I Skagen ligger der en Christel Seyfarth-butik, og der måtte jeg jo bare ind. Jeg fik det sidste kit til Flisesjalet - en model jeg ikke har set før. Og ovenikøbet er dette kit lidt billigere end de andre CS-sjaler. Opskriften er i hendes bog Fanø-strik, som jeg nu er nummer 1 i køen til på biblioteket!



Jeg måtte også have et lille kit til to huer med hjem:


Her er farverne mere tydelige:



Så der må snart lidt gang i pindene igen - her på det sidste er det kun blevet til et enkelt par sokker til manden. Lucy Boston kalder også og så to limede tæppe-toppe, der ligger klar til quiltning