lørdag den 28. april 2012

Quilt og strik

Indtil for et par år siden brød jeg mig ikke om at være igang med mere end én ting ad gangen. Jeg skulle være færdig med et projekt, før jeg gik igang med det næste. På den måde var antallet af UFO'er = 0!

Sådan forholder det sig næsten stadig mht UFO'er (bortset fra et liiiille hjertesjal jeg ikke rigtig kan komme videre med) men jeg har ændret taktik mht ideen med flere projekter ad gangen.

Lige pt har jeg gang i at strikke en trøje til mig selv magen til denne her - jeg strikker lidt hver aften - jeg quilter lidt på maskine på balitæppet når jeg føler for det og har en geopodcast jeg kan lytte til imens. Derudover rykker jeg en del på Dear Jane-quiltningen, men det tager tid når hver eneste blok bliver individuelt quiltet - nogle mere end andre:


Og så er jeg også nødt til at have gang i noget almindelig håndsyning over pap, der er nemt at tage med syaftener i Kronborgquilterne. Jeg har valgt at sy stjerne-dækkeservietterne, som mange i klubben har syet op i reprostoffer, men jeg laver dem i grønne balistoffer, rester fra en Green Tea Balipop, som Matilde tidligere har forlystet sig med.


I formiddags nåede jeg at komme en tur i skoven med Ronja inden det begyndte at regne. Jeg fandt to mystery-cacher, men den sidste jeg ledte efter måtte jeg give op overfor - der var bare for meget vand i mosen jeg skulle passere:


Men ellers var skoven skøn og forårssmuk med massevis af anemoner!

Og ja - jeg har fået min nye bil og den er bare pragtfuld!

5 kommentarer:

 1. Ja nogle gange er man noedt til flerprojekter.
  Sej bil. Og det er saa nemt at gaa fra 5 til 7 pladser. Genialt.

  SvarSlet
 2. Det hadde vært enkelt å ha bare et arbeid av gangen, men det blir ofte til at det er flere ting i produksjon av gangen,ja! Flotte tepper du holder på med!

  SvarSlet
 3. Ih, det vil jeg gerne. Vidste slet ikke at det stod saadan til med min blog:-)
  Men efter de har lavet googlesblog om aner jeg ikke hvor det skal goeres. Kan du give mig et tip????

  SvarSlet
 4. Jeg spurgte lidt for hurtigt. Jeg tror jeg har ordnet den. Du har ret. Det er hammer irriterende med det der " bevis at du ikke er en computer". Man kan nogle gange ikke laese hvad der staar (smil). Tak for at du gjorde mig opmaerksom paa det.

  SvarSlet
 5. Hvor er jeg spændt på at se det færdige DJ men smugkigget ser super flot ud.
  Ronja har nok været noget snavset efter gå turen kan jeg forestille mig.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie