søndag den 17. juni 2012

Opgraderet til version 4.3Og således opmuntret startede min søndag! Min søde familie overøste mig med gaver - først Ulrikke, der har været flittig i sløjd - en superlækker blød og glat smørekniv i teaktræ:


Matilde, der gav mig et 3D-hjerte-puslespil, og her selv er gået i gang med at samle det ud af 46 plastik-dimser:


Dette ur har jeg ønsket mig lige siden jeg købte et til Matilde sidste år. Det kan fåes her! Det er kun 38mm i skiven - i modsætning til de mange lignende i butikkerne, hvor kassen er over 42mm og dermed al for voldsom til mit forholdsvis spinkle håndled.


Og - ta ta tam! Jeg har fået et quiltebord til Berninaen:

Jeg skyndte mig at montere og rykke rundt på sybordet for at se om det kunne være der, og det kan det! Heldigvis at jeg endnu ikke er færdig med at quilte balikasse-tæppet...

Ellers bliver det ikke til så meget syning for øjeblikket - kun lidt håndquilt hver aften på Dear Jane. Jeg bruger en stor del af min fritid hos min mor, der i forbindelse med installation af centralvarme i sit hus (hun har tidligere haft el-varme) skal have lavet nyt badeværelse - bare fordi jeg pippede lidt om varme i badeværelsesgulvet, når nu der alligevel skulle føres rør... Og nu ser det sådan ud:


Mureren, der hakkede det gamle mosaikstift-gulv op, var tæt på at gå igennem gulvet ned til krybekælderen, men lod noget være, så jeg lettere har kunnet sætte nyt loft op. I den kommende uge bliver gulvet fjernet helt og aldeles, så der er helt åbent ned til krybekælderen. Det synes smedene, der skal lave nyt vand og afløb er skønt, da de så slipper for at kravle rundt dernede. Så man kan virkelig sige at badeværelset bliver bygget op igen, helt fra bunden! Mit job er lys, byggeri af brusekabine og al flisemureri og finish-arbejdet. Undervejs-billeder skal nok komme her på kanalen!

7 kommentarer:

 1. Gratulerer! Smilerynker er hyggelige rynker! Det sybordet er bare så kjekt, jeg forstår ikke hvordan jeg skulle klart quilting uten. Du kommer til å bli så glad i det. Og så er det så kjekt med alt du lett finner igjen- under bordet.
  Ser ut til at du har litt arbeid foran deg med din mors bad. Men gulvvarme er veldig deilig da, spesielt på vinteren.
  Ha en fin dag!

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med dagen. Et herligt billede med smilerynkerne.
  Lækker gaveregn du har fået. Det quiltebord er genialt.
  Lyder som om du har hænderne fulde hos din mor. Glæder mig til at se et billede, af det færdige resultat.
  Fortsat god fødselsdag.

  SvarSlet
 3. Hjertelig tillykke. Fedt ur og sybord du har faaet.
  Der er noget at gaa igang med med det badevaerelse. Det er det der ligger ved siden af hendes vaerelse ikk??????
  Hvornaar tager I paa ferie i aar?????

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykker med føs'dagen. Lækkert ur og ikke mindst quiltebordet.
  God fødselsdag.

  SvarSlet
 5. Tillykke med fødselsdagen :-) Man kan vel sige at din mand er rigtig godt gift, siden du både quilter, lægger fliser, bygger brusekabiner osv. :-)

  SvarSlet
 6. Min mand er særeles godt gift og han skønner rigtig meget på det. Det var faktisk ham der havde bestilt quiltebordet hjem til mig, det plejer ellers at være min mor der bider på "håndarbejdsgaverne". Jeg glæder mig meget til i morgen aften, hvor jeg regner med at få lidt tid til at prøve quiltebordet. Nu skal jeg se fodbold!

  SvarSlet
 7. Forsinket tillykke med fødselsdagen, og med dine dejlige gaver. Du bliver rigtig glad for dit quiltebord, og inden længe kan du slet ikke forstå, at du har kunnet levet uden. Sikke en håndværker du er, det er rart at vide, hvis det kniber en dag.
  Have en god sommer.
  Kh/Hanne

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie