lørdag den 16. november 2013

Sokkepar #167 (tror jeg...)

Ja, jeg er altså ikke sikker, men jeg har godt nok strikket mange sokker i min strikkekarriere! Som forøvrigt for alvor gik i gang i 9.klasse, hvor jeg havde langvarige diskussioner med min klasselærer Inger Lassen om hvorvidt man kan strikke og være en opmærksom elev samtidig. I gymnasiet tjente jeg af og til penge på at strikke for andre, især var der nogle drenge, der var kunder til norsk-inspirerede modeller med masser af mønsterstrik.  Peer Gynt garn var oftest på pindene dengang. Siden er det blevet til et ukendt antal trøjer og ikke mindst sokker, så en mindre dansk provinsby kunne have varme fødder året rundt!

Det kniber ellers lidt med færdige produkter for tiden (der bliver syet masser af Farmers Wife-blokke) men et par sokker til manden blev færdige i går i løbet af UNDERHOLDNINGSPROGRAMMET Vild med dans. Ærgerligt af Mads Laudrup røg ud, men Allan kan man da kun holde af. Og underholdende - det er det da, ikke mindst alle dem, der er så sure over at konceptet om seer-demokrati nu slår igennem og viser sin magt. 

Hvis man er så glad for dansekonkurrencer, så køb dog en billet, når der er DM i dans for de professionelle!  

3 kommentarer:

 1. Skoenne sokker. Hernede har vi ogsaa faaet det danseprogram og hver gang faar jeg lyst til at laere det. Herligt program.

  SvarSlet
 2. hihi - ja vandene er delt mht. til vild med dans ....
  167 par sokker er da en del ... så mange når jeg aldrig ... men et par en sjælden gang gåt lige :)
  fine er dine
  knus

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie