fredag den 24. januar 2014

Mor til en voksen kvinde!

Det er SÅ underligt - mærkeligt - og sært at tænke på sig selv som mor til en pige på 18 år! Hun er den sødeste, dejligste og (som regel) fornuftigste pige og heldigvis har der indtil nu i hendes teenage-år ikke været nævneværdige udfald med konflikter og hysteriske anfald. Og det kan vi da sagtens undvære...


Hun skal holde fest i morgen for alle vennerne og har valgt at de skal have pulled pork. Så i går var vi i laboratoriet. 4 stk. af disse her:


...blev gnedet ind i rub:


... hvorefter de blev vakuumeret:... og så blev de lagt på køl udenfor køkkendøren. I morgen tidlig skal de i grillen på lav varme i ca. 10 timer og så skal kødet gerne kunne flås fra hinanden. Sammen med nogle gode boller og en masse tilbehør bliver det til de lækreste burgere (siger jeg, der ellers ikke er vild med traditionelle burgere...).


5 kommentarer:

 1. Saa siger jeg velbekomme og god fest. Ja Tilde-musen hun er en skoen unge ( selvom man ikke maa bruge det ord om en attenaaring :-))

  SvarSlet
 2. Tillykke med datteren! Har selv været der i sommer! Det sætter altså tanker i gang!

  SvarSlet
 3. Som hun dog ligner dig Marie! Stort tillykke med Hende, og god fornøjelse med både festen og "svinet".

  SvarSlet
 4. Tillykke med din voksne datter - ja det er underligt når de "pludselig" bliver voksne - men vent bare det bliver endnu mere mærkeligt når du får børnebørn ;o))

  SvarSlet
 5. til lykke med datteren. Husk nu at du ikke bliver gammel, men med tiden blot mange år!!

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie