torsdag den 22. maj 2014

Gaveindpakning og Pansy

I søndags var vi til konfirmation hos grandkusine Klara i Borup. Klara ønskede sig en forfærdelig masse ting, så vi gav hende penge! Pengesedlerne skulle pakkes fint ind, og heldigvis havde jeg syet to fine toiletpunge, da vi var til konfirmation sidste år.


Pengebeløbet blev hævet i 50'er sedler, så de var lilla og passede til pungen. Hun blev meget glad - og flere af gæsterne troede at den var købt, ikke hjemmesyet!

Det går støt fremad med applikationerne til Pansy-tæppet, her har jeg lagt dem jeg har lavet op, så jeg kan se hvordan de tager sig ud sammen med 9-patch-blokkene:


Det blir da flot...

Der var én her i huset der fik kørekort  i går, så i dag har jeg været på cykel til arbejde ;-}


2 kommentarer:

  1. Skønne farver i dit Pancy tæppe, glæder mig til at se det færdigt. Og apropos kørekort, så har vores datter også overtaget farens bil, når han er ude og rejse, for som hun siger, det tager dig kun 7 min. på cykel til arbejde, men mig 40 min til studiestedet med tog, kan man modargumentere det, nej nok næppe. God weekend til dig, håber at det bliver lige så godt vejr som det har været i de sidste par dage. Vi (Glostrup Quilterne) skal på sommertur til Sy og Rens i Sorø, med efterfølgende rundtur på akademiet.

    SvarSlet
  2. Sikke nogle flotte punge og et lækkert tæppe. Dejligt at se en masse farver.. Tillykke med datterens kørekort, pas på hun ikke ender med at tro det er hendes egen :-)

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie