mandag den 13. april 2015

Besøg hos Quiltegavlen

Her i weekenden har jeg og min store pige Matilde været langt væk hjemmefra. Vi kørte syd-vest-på lørdag formiddag, og vi startede med et stop i Fleggaard i Harrislee. Vi havde to indkøbsvogne fulde, og der var læs i bilen da vi kørte derfra.


Så gik turen videre til Dansk Vinlager lige nord for Flensborg. Der kom lidt god rom med ud i bilen (Plantation Barbados og Zaya) og Matilde købte Moscato d'Asti. Derefter kunne vi dreje nordpå igen mod turens egentlige mål, nemlig Quiltegavlen i Augustenborg.


Vi besøgte Helene og Peter, der er de sødeste mennesker! Vi fik en rundtur i deres kæmpe ejendom med både privatbolig, quiltebutik og kursusrum, værksted/lade, anneks, pille/brænde-fyr, udestue og sovepladser til to fodboldhold. Fantastisk! Matilde glæder sig rigtig meget til sommer, hvor hun kommer til at se meget mere til Helene og Peter, og vi - resten af familien - håber at vores sommertur i båden kan lægge ruten forbi Augustenborg Lystbådehavn.

Helenes faciliteter til patchwork og quilt er de bedste, mest rummelige og fantastiske jeg har set endnu. Jeg er SÅ misundelig over hendes eget private syværksted ude bag butikken, og jeg vil håbe at jeg en dag får mulighed for at deltage på et af hendes berømte kursusophold med overnatning, hvor al den vågne tid går med syning, vidensdeling og inspiration.

Inden vi kørte mod Sjælland igen, skulle jeg selvfølgelig have lidt godt med hjem.


Det bagerste lyse stof med patchwork-og-quilte-ord var en rest på en tilbudsrulle. Der er ca. 2 meter, fx til bagsider. Kagestoffet skal være noget til kagemesteren Ulrikke. En blå vandopløselig pen bruger jeg hele tiden. Kaffe Fassett-stoffer - måske til den kommende La Passaqaglia - måtte jeg også have.

Alt i alt en dejlig weekend, men vi var trætte da vi var hjemme i Snekkersten søndag eftermiddag!

1 kommentar:

  1. Lyder som droemmestedet! Fedt.
    Jo der er da godt nok laes paa haha. Har du skiftet bilen ud???

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie