torsdag den 17. maj 2018

Dug til cockpitbord

I vores nye båd er der et forholdsvis stort bord i cockpittet til at spise og hygge ved. Ca. 70x90cm. I vinter havde jeg det hjemme hvor det fik et par lag mat lak, men da vi tit bruger bordet til at lægge alt muligt fra på, så er det fint at have noget til at beskytte det lidt - også når vi spiser.

Sidste år var min veninde en tur i USA og jeg havde på forhånd bestilt nogle varer, bla en Layer Cake og en Jelly Roll - Moda-serien Flight. Jeg har syet en stor dobbeltsidet dækkeserviet med Layer Cakes-kvadrater på den ene side og strimler på den anden side - jeg sorterede stofferne så det er alle dem uden fly-motiver der er brugt. Kun lige lukkekanten har små flyvemaskiner i printet, men det er ikke så tydeligt. 


Jeg syede og quiltede sandwichen ca. 5cm for stor på hver led - vaskede og tørretumblede den, og så tog jeg i havnen og klippede den til i størrelsen, så den passer præcis indenfor slingrekanterne på bordet. Først derefter blev lukkekanten syet på - så kryber den forhåbentlig ikke mere og vil passe uanset senere vask.


Ps. De blå-hvide striber på bænkene i siderne er nogle mikrofibertæpper vi fik sammen med båden...


Solnedgang for svaj ud for Humlebæk Havn, lige foran Louisiana-museet. Skønt sted at spise aftensmad ☺


1 kommentar:

  1. Det ser rigtig fint og hyggeligt ud med dug på bordet. God ide at vaske den inden du klippede den til i størrelsen.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie