onsdag den 24. marts 2010

Så skal bloggen igang!

Efter nu at have fulgt med på diverse blogs - primært med patchwork, quilt og strik som emne, har jeg fået lyst til at forsøge selv. Jeg er aktiv i min fritid med forskellige ting, og det kommer denne blog til at handle om.


De fleste af de løbende indlæg kommer nok meget til at handle om syning - der sker jo noget hele tiden. Jeg har også hidtil været god til at tage billeder af produkterne inden for denne kategori, så derfor har jeg allerede publiceret en del af dem. Til gengæld har jeg aldrig været flink til at huske at tage billeder af alle de hundredevis af strikkede ting, jeg har lavet. Men det vil jeg fremover gøre bedre. Derfor her et billede af min dejlige Ulrikke (9 år) med hendes helt nye trøje, strikket i Muskat Soft. Af resterne af garnet hæklede jeg den lille taske, med lyseblåt stoffoer og lynlås.


Ulrikke var så glad for den, at hun tog den med som selskabstaske samme aften til skolefest! Bedstemor-ruderne i tasken er hæklet efter opskriften i denne model.


I weekenderne, når vejret er godt, så er vi flere i familien, der godt kan lide at geocache. Hvis du ikke ved hvad det er, så læs evt. om det på de links jeg har lavet til højre. Geocaching er en god måde at få frisk luft og motion, og jeg har altså brug for et formål med en tur i skoven!Profile for GC FirelakeI sommersæsonen bruger vi vores båd til at komme lidt rundt i weekender og sommerferien. Så der vil måske også dukke indlæg op på bloggen, hvor livet i en 27-fods motorbåd bliver rullet lidt ud.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie