søndag den 25. april 2010

Fest og strandtaske

I går holdt vi fest for Matilde - hun havde valgt ikke at blive konfirmeret, men fest, gæster og gaver - det fik hun da! Vi havde en dejlig dag og Matilde synes det var pragtfuldt - og det er det vigtigste! Vi var 37 mennesker (en hel familie meldte afbud lørdag formiddag pga. maveproblemer...) og jeg tror at alle hyggede sig. Vi havde lavet sang til hende, moderen holdt tale (!) og Matilde holdt tale og der var også andre af gæsterne der havde skrevet sange til hende. Vi havde en powerpoint-præsentation kørende med billeder af Matilde lige fra hun var lille til nu og under desserten var der "eksamens"-spørgsmål til gæsterne, så de blev hørt i deres viden om Matilde. Så sød var hun - billedet er taget lige inden vi kørte over til festhuset, hvor vi ellers havde været igang hele formiddagen med forberedelserne - al maden var hjemmelavet!

I dag har Matilde så været til konfirmation hos sin gode veninde Caroline og nu kan vi afsløre den hemmelige ting, som Matilde skulle sy af nogle af USA-stofferne:


Det er en superfed strandtaske, syet efter dette mønster, men der er foretaget mindre justeringer. Tasken er foret med termovat, og der er en lille lomme, der passer til et fryseelement (som hun også fik med). Derudover var der en badebold, solcreme, en drikkedunk, et håndklæde og så den lille pung, som jeg ikke kunne lade være med at sy af nogle af resterne. Der kan hun have sin mobil, ipod osv. når hun er på stranden. Matilde har syet tasken, og har kun fået "lidt" hjælp af mor! Nu skal hun bare lave en lignende taske til sig selv af andre USA-stoffer!

1 kommentar:

  1. Matilde - du er bare så dygtig. Det er blevet en rigtig flot gave du har fået syet, håber din veninde blev både glad og overrasket. Nu glæder jeg mig til at se, hvordan din egen strandtaske kommer til at se ud.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie