søndag den 27. juni 2010

Fra kaos til orden for 90 kr!

Der har været lidt stille her på bloggen den sidste uges tid. Det er egentlig ikke fordi jeg ikke har lavet noget, men jeg har ikke rigtig fået noget færdigt jeg kan vise frem... Jeg er netop ved at sy endnu en dækkeserviet færdig, har malet min mors badeværelse færdigt, har geocachet i Kulhuse hele dagen i dag, været på GSAK (Geocachers Swiss Army Knife) kursus torsdag aften, sendt Matilde afsted på sommerlejr på Bornholm osv. Så vi ligger ikke på den lade side.

Men jeg kan da vise den fantastiske orden jeg har fået i mine DMC-tråd-dukker, der ellers lå i et fnuller-rod i en pose og det var et marked hver gang jeg skulle bruge noget og få det redt ud fra resten. Det er der ændret radikalt på nu! Jeg har hos Sew and So i England bestilt dette her:


Med porto er der for ca. 90 danske kroner og se lige en orden jeg har fået nu:


Det, der i posen så kaotisk ud (øv at jeg ikke tænkte på at tage et billede af det), er nu bare orden i sagerne, og pludselig ser det ikke ud af meget. Men der er de farver, jeg bruger mest. Jeg har en hel del dukker mere, som jeg ikke har taget hul på, men dem har jeg ikke fået rullet op og lagt i kassen endnu.

1 kommentar:

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie