fredag den 1. april 2011

Kalender-opmærksomhed

Desværre et dårligt billede, taget med min mobil fra døren til kontoret,
men som det ses har kalenderen en fremtrædende plads!
I nu tre måneder har Calendar Quilters-kalenderen hængt og pyntet på mit kontor på arbejdet. Jeg arbejder i en it-afdeling blandt mange mænd - og denne kalender har fået en del opmærksomhed, men jeg må nok sige at kommentarerne i denne marts måned har været flere end der var i januar-februar tilsammen! Kære Helene, der så vidt jeg har forstået var bagkvinde sammen med sin mand for produktionen af kalenderen, hun er en modig og dejlig kvinde, der ikke er bange for at bruge sin krop i en god sags tjeneste! Det bliver helt trist i dag at skulle bladre videre til april, hvor Berit ellers sidder på et rigtig flot tæppe, eller som min roommate Lennart bemærkede: På det billede kan man se lidt mere af måtten,,, [Lad bare den stå et øjeblik] ;-)

De kvindelige kolleger, der har undret sig over mit valg af kalenderudsmykning, er alle blevet meget begejstrede når jeg har fortalt om projektet og formålet med kalenderen, og synes det er sejt at tøserne på billederne har stillet op til foto.

Jeg håber at der er kommet rigtig mange penge i kassen med dette sjove og modige projekt, og jeg synes at billederne er superflotte - allesammen. Hvis jeg skal vælge et totalt-ynglingsbillede, så må det være det på bagsiden med Irene og det pink/lilla tæppe.

1 kommentar:

  1. Dejligt at høre, at "vores" kalender bringer glæde, smil og sjove kommentarer! God week-end.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie