torsdag den 21. april 2011

Uglevest - nu med patchwork

Da jeg syede en Uglevest til Ulrikke for et par uger siden, så blev hun rigtig glad for den. Hun har også gået meget med den siden - på trods af at hun egentlig synes den er lidt for stor. Men jeg gik jo stadig med en lurende tanke om at omsætte noget af alt det andet uglestof på lageret til en rigtig patchwork-vest, altså med mange forskellige stoffer - i pangfarver - og Ulrikke havde også en ide om en ugle som rygmærke. På træffet i Skærbæk i august 2010 powershoppede jeg ugle- og matchende stoffer, og da jeg i sidste uge købte endnu en meter fra serien Life is a Hoot hos Hannes netbutik, så havde jeg også til foret i vesten.
Jeg startede så småt i mandags og gav den så en skalle onsdag eftermiddag - lukkekanten blev syet på imens der var Desperate Housewifes.

I dag tuller Ulrikke rundt i hvad der efter hendes mening er den ultimative vest: Den passer i størrelsen, den er fyldt med ugler og der er flotte farver på (men tænk: ingen lilla og alligevel er den godkendt...?)


Denne er lavet i størrelse 140 og sidder bedre end str. 150, selvom Ulrikke faktisk er lidt over 140 cm. Som mellemfoer har jeg brugt 80/20 bomuld/polyester, det samme som jeg har brugt i fx dette tæppe. Det giver lidt mere fylde end bare volumenvlies og quiltningen popper nok mere frem når den er blevet vasket.
Ulrikke synes den er fed og mener ikke at der er nogen andre der har en magen til. Nej, det tror jeg heller ikke...

Alt stoffet er fra Hannes., undtagen rygmærke-uglen, der er en del af et panel, købt hos en ukendt stofpusher.

Ellers holder vi påskeferie - tirsdag var vi en tur i Helsingborg, hvor vi shoppede sandaler til Ulrikke og geocachede. Onsdag kom båden i vandet (kl 7.30 om morgenen!) og i dag ville vi egentlig have sejlet en tur til Hven, men det er lidt koldt og det er altid koldere på vandet, så vi bliver hjemme. Måske lidt geocaching senere på eftermiddagen?

5 kommentarer:

 1. hej
  Hvor er den bare super sød, den kan jeg godt forstå at hun er glad for......

  SvarSlet
 2. Den blev da godt nok laekker ( ogsaa uden lilla hihi). Det er det man kalder en unikavest.

  SvarSlet
 3. Den er super lækker den uglevest og ikke så tosset at være den eneste med sådan en vest, ikke noget at sige til at hun er glad for den.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie