mandag den 11. juli 2011

Nyt (utæt) tag og feriesysler

Vores carporttag blev færdigt i sidste uge, men allerede ved fredagens kraftige regn var det ret tydeligt, at et helt fladt tag bare er noget møg. Flot så det ud, men der fossede vand ned i det ene hjørne, endnu mere end det nogensinde gjorde inden det blev reparereret!


Tømreren er kontaktet og han kigger på det så snart han kan. Jeg skal i hvert fald ikke i gang med at læsse alle stenene op igen før vi er sten-(haha)-sikre på at taget er tæt.

Det er ferietid og Matilde er i gang med et nyt projekt: Et grandmothers-flower-garden-tæppe af en Mint Chip Balipop. Hun rier på sekskanter til den store guldmedalje:


Ipod'en er aldrig langt væk... Selv er jeg gået videre med at sy bali-kasser, billeder af dette senere ;-)

Matilde har fået en scanningstid på Hillerød sygehus på fredag, og så satser vi på at der kan blive gjort noget ved hende i uge 31-32, inden hun flytter til efterskolen. At komme på efterskole med et urinvejsproblem er nok ikke det smarteste

2 kommentarer:

 1. ØV...hvor trælsmed det utætte nye tag, men godt det belv afprøvet så hurtigt, så det kan blive ordnet. Godt i har fået en tid til Matilde så hurtigt inden hun rejser afsted, mon ikke hun kan danne trend blandt pigerne med at sy patchwork.
  Med hensyn til Charlie som du har spurgt til, ser han meget dårligt på afstand, man inden for ca en 1 m går det meget godt, vi var jo hos øjenspecialist med ham igen da han var 1 år, men han kan slet ikke opereres da han åbenbart også er født med for små øjne, men han klarer sig fantastisk, han har jo heller ikke prøvet andet.

  SvarSlet
 2. Det er da frygtligt surt efter det store arbejde du har haft med taget.
  Dejligt at Matilde nu kan blive nærmere undersøgt.Held og lykke med det.
  Det er da lidt af et syprojekt Matilde har kastet sig ud i. Kan være lidt misundelig på at have en datter man kan dele syinteresse med!

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie