søndag den 12. februar 2012

Friske sandwich'es

Lørdag blev der lavet sandwich på stuegulvet - 2 stk's. Først et hjørne af Designudfordrings-quilten:


Inge fra Kludekoner spørger i en kommentar hvor jeg har mønstret fra. Designudfordringen er en lille leg, som Helene Juul er arrangør af. Hver måned i 6 måneder har jeg og alle de andre deltagere modtaget en pakke med 3 stoffer og et emne, som man skal lave 3-4 blokke ud fra. Emnerne har fx været dyr, hegn, snurre-rundt, hjerter, indramning osv. Som deltager bliver man udfordret på sin fantasi - evnen til at omsætte emnerne til blokke og samtidig benytte de tilsendte stoffer sammen med stoffer man selv vælger.

Da legen sluttede i december, havde jeg syet 18 blokke, og jeg blev klar over at jeg var nødt til at supplere med et par blokke mere + en masse kant-trekanter for at det kunne blive en ordentlig top. Jeg bruger et pc-program, Electric Quilt, til at tegne og printe mønstre ud, og det har jeg gjort til både flere af DU-blokkene og alle suppleringsblokkene jeg har lavet.

Som bagside har Ulrikke ønsket fleece, og jeg havde en dag lagt mærke til at jeg i vores nye lokale discount-isenkræmmer kunne få Sødahl-fleece-plaider for 40 kr stk. Og farven er jo bare lige i øjet:Jeg var nødt til at købe to, ét var ikke stort nok. Kvaliteten af denne fleece virker dejlig blød og lækker og ikke som dem der fnuldrer!

Jeg sandwichede også en lille mini-quilt - et tæppe i str. 75x75cm. Vi har jo bestilt en ny sofa (som det ses i dette indlæg trænger den gamle virkelig til en udskiftning!) og da vi i møbelforretningen sagde til manden, at stoffet skulle kunne tåle at vores hund ligger i sofaen, begyndte han at stamme og få tics ved øjnene. Så sagde han: Man ka-ka-kan jo læ-læ-lægge et tæppe! Og ja - manden har jo ret - det kan man da - og så er der jo en grund til at sy et tæppe ♥

Jeg har tidligere købt noget hundestof med spaniels og noget med hunde-ord og så var det jo bare at finde nogle andre ting på lageret, som kunne bruges sammen med det:


Bonusinfo: Sofaen bliver først leveret i uge 10 ( den bliver bygget på mål til os ☺) og før-efter-billeder vil naturligvis blive vist her!

Det er ellers ikke meget billard vi får spillet for tiden:

6 kommentarer:

 1. Hvor har du været flittig med de sandwich. Spændende at se et billede i hel "figur". God idé med det hundetæppe til den nye sofa.

  SvarSlet
 2. Gleder meg til å se hele teppet, det ser flott ut med blå rammer!

  SvarSlet
 3. Nej, jeg synes nok dit billardbord ser lidt meget optaget ud hihi.
  Godt at Ronja giver en fed undskylning for at patche. Dygtig hund Ronja hihi.

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig flot ud med de lilla kanter, selv om det kun er et lille smugkig vi får, det må være dejligt med sådan et stort bord at samle tæpper på, så må i jo vente med at spille billard til du er færdig ;o)

  SvarSlet
 5. Jeg skal love for at du får bygget op til en masse, der bliver færdigt i løbet af nul komma fem. Spændende at se det endelige resultat.

  SvarSlet
 6. Hej Marie
  Hvor er din DU altså smuk...
  Jeg glæder mig vildt til at se den færdig med fleccen bagpå
  Hundtæppet ser også ganske godt ud ....
  Håber i bliver glad for den nye sofa ....
  Knus

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie