lørdag den 4. februar 2012

Kantblokkene er klar

... og nu mangler jeg at sy stolper og det er så keeeedeligt!


Kantblokkene er blevet syet som stamps på maskine over nogle aftener, men først i dag var det lyst imens jeg var hjemme, så jeg kunne tage billede. Det ser egentlig fint harmonisk ud synes jeg, men farver er ellers ikke min skala... Nu jeg ser på billedet, så tror jeg der skal byttes rundt på de to Sunbonnet Sue'r.


Dagen idag har ikke været til indendørs sysler - vi har været i Gribskov og geocache. Det var koldt, stille og strålende sol. Når man har godt med tøj på, så er det skønt! Vi gik knap 6 km og fandt 8 caches! Vi fandt bla. en cache ved denne mindesten for en forsvunden landsby. Læg mærke til de omvendte N'er - det er da sjovt.

7 kommentarer:

 1. Det ser super flot ud når de ligger samlet. Ja det er kedeligt med de stolper, men resultatet bliver godt :-)

  SvarSlet
 2. Det ser bare så godt ud! Gid jeg var lige så langt med min DU, men det er jeg jo selv herre (frue) over! God søndag til Jer!

  SvarSlet
 3. Så flott teppet blir! Enig med deg om å bytte om på de to blokkene, da ser det ut som Sue kommer inn i teppet og ikke er på vei ut av det.
  I dag har jeg fått vite hva geocatching er, det høres spennende og lærerikt ut!

  SvarSlet
 4. Hvor bliver det flot. God ide med de kantblokke du har syet til tæppet. Stolper - dem klarer du da hurtigt - som altid.

  SvarSlet
 5. Dit tæppe bliver bare skøn!!

  SvarSlet
 6. Hold da op hvor er det flot, hvad farve bliver stolperne????? Er det er mønster der kan købes, eller har du selv fundet på?????

  SvarSlet
 7. Jo, Sue skal "ind i taeppet og ikke ud af det", saa byt du bare de to om. Jeg synes det er blevet saaaaaa godt. Er vild med dine dyreblokke.
  Hvordan har Dear Jane det???????

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie