mandag den 9. juli 2012

Ferie i Lønstrup

Der har været stille her på bloggen de sidste 10 dage - vi har nemlig været på ferie i Nordjylland! Da vi hentede Matilde sidste lørdag fra efterskolen, kørte vi videre vest- og nordpå til et lånt/lejet sommerhus i Lønstrup. Vi har været der før - for tre år siden - det er noget langt-ude familie, der ejer det, og det var et rent lucky-punch, at det var ledigt i sidste uge og helt til på fredag. Vi kunne se at vejret ikke var til sejlerferie i en motorbåd, så derfor var det et godt alternativ med sommerhuset. Og vi har vist været det sted i Danmark, hvor vejret har været bedst i uge 27!

Vi valgte at køre hjem i dag mandag, da vejret ikke vil vise sig fra den pæne side de næste dage. Og så ville vi hellere hjem end at sidde i regnvejr i et sommerhus. Pigerne ville også gerne hjem, især Matilde, der har glædet sig til at flytte rigtigt hjem igen.

Her i dette indlæg vil jeg vise de patchwork-relaterede indkøb frem. Jeg var hos Postgården ved Hjørring og købte ind til at sy bade-damer:


Billedet er ikke for skarpt, men det er jo nærmest efterårsmørkt i dag og bestemt ikke egnet til stoffotos! Rullerne med bånd er til lageret - de kostede kun 8 kr stk. De to store træknapper til stofmontering er til en taske Ulrikke gerne vil have syet - på et tidspunkt.

I fredags kørte vi den lange tur til Skerping i Fjerritslev. Ligesom første gang jeg var der i 2009, regnede det på denne tur og igen-igen var det skybrud, da vi på vejen tilbage til Lønstrup skulle indenom Ryå Mejeri for at købe deres hjemmelavede is. Men vi fik både købt stof og is!

Mine valg - lidt blandet til lageret. Det sort-hvid-pink er superflot og et stort stykke, hvor der også er mariehøner på:

Matildes valg, som hun bare måååååtte have med hjem:


Og Ulrikkes to FQ's - selvfølgelig med ugler:


Tøserne faldt også begge for et smykkeskrin, så vi købte de sidste to skabelonark til dem. Skrinet kan ses på denne side - det er æske nr. 19.

Der er meget at fortælle fra ferien, men det må komme i det næste indlæg - som en appetizer kan jeg fx sige: Meget levende og sulten elefant i baghaven! Jaaa - så er I nysgerrige ikk?

Nu skal jeg læse lidt op på alle jeres blogge!

1 kommentar:

  1. Så heldig som ferierte der det var best vær, og likevel med noen skybrdd. Du har i alle fall fått handlet mye fint stoff, så jeg ser fram til å se produktene som syes etter hvert!

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie