tirsdag den 6. august 2013

Fish Kiss

Så melder jeg og Matilde os i gruppen af mennesker der har sænket fusserne ned i et kar med noget der ligner sugemaller:


Vi har været på tøsetur i København. Vi startede med et besøg på Rosenborg slot, både skatkammeret og selve slottet.  Det var Matilde, der selv havde valgt at vi skulle det. Hun kunne huske at have været der med mormor da hun var lille, men ville gerne se det igen. Så gik vi i Torvehallerne og fik en skøn smoothie. Dejlig som 'mad' i varmen. 

Så gik vi videre til Jorcks Passage og de sultne fisk. Det var mit valg af 'oplevelse'.

Bagefter lå Strøget og indbød til lidt oseri og shopping. Ingen besøg på La Glace, der var laaaang kø udenfor. Sikkert pga tv-programmerne. Det blev så til churros og lækker is ved Kongens Nytorv. Hold da op hvor ser der ud... Men det blir' vel godt igen en dag?

Til slut skulle vi lige proviantere til lageret i Nespresso-boutique og så kunne vi gå hen og betale for vores parkering på Gammel Mønt : 240 kr!!! Vi havde undervejs på vores tur hørt om bombealarm i et parkeringshus lige her i området, men det var i et p-hus lige i nærheden. 

Nu er vi hjemme og nyder freden og roen her i provinsen! 

Ps. Om vi kan se ændringer i mængden af hård hud under fødderne? Nej. Men det var behageligt imens det stod på. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie