fredag den 12. september 2014

Sølv-quiltning

Imens jeg spændt venter på en tutorial fra Maria om søgning, skæring og opmærkning af lapper til fx Lucy Boston, så er Berninaen indstillet på frihåndsquiltning med BSR-foden. Denne gang med sølv på overtråden og alm polyestersystråd på undertrådsspolen.


Jeg er ikke så god til at slappe af i skuldrene, når jeg quilter på maskinen, så jeg er nødt til at dele det op i mindre bidder sådan tidsmæssigt. Ca. 1 time ad gangen, og så lidt igen næste dag. Når det kun er et pudebetræk, så betyder det ikke så meget... Men det bliver flot! Når jeg er færdig med det, så har jeg to tæpper liggende, der skal quiltes

Apropos Lucy Boston, så har jeg set disse skabeloner i en billedsøgning på Google - jeg håber måske at det er den model Helene Juul køber hjem...?


5 kommentarer:

 1. Underligt, det jeg lige skrev forsvandt! Nå, men prøver da bare igen. Tror det er den type Helene har på vej til dk, og de passer perfekt til min metode. Din quiltning ser skøn ud!

  SvarSlet
 2. Hej ville bare lige høre hvilken type sølvtråd der kan bruges til symaskine. For det ser jo helt fantastisk ud. 😊 mvh Winnie

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er Gutermanns metallic. Fungerer fint, jeg brugte en jeans-nål (str. 90) i maskinen, og tråden knækkede ikke en eneste gang!

   Slet
 3. De bobler er altså bare fantastisk flotte. Håber vi skal se dem i Kronborg Quilterne inden aflevering.

  SvarSlet
 4. Ellers kan de købes her: https://www.etsy.com/dk-en/shop/SunsetSeams?ref=l2-shop-info-name

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie