fredag den 14. oktober 2016

Et langstrakt projekt er næsten færdigt

Siden februar i år har jeg været i gang med rundpinden og et strikketøj der voksede sig større og større og så mindre og mindre igen og lige nu er dette lidt sjove rør med en forfærdelig masse mønsterstrik:


Jeg var inspireret efter jeg sidste år var færdig med mit Christel Seyfarth Flisesjal - jeg havde mod på mere, og da jeg så et billede på facebook med en dame der havde strikket fra håndled til håndled, lidt på samme måde som med et sjal, så tænkte jeg at jeg ville prøve at lave en poncho med ærmer. Jeg har strikket op fra manchetten som et almindeligt ærme, ca 20-25cm, derefter har jeg lukket et antal masker af og slået klippemasker op i stedet:


Så er der strikket ned til spidsen med udtagninger i start og slut af hver omgang, og så ind igen op mod det andet ærme, hvor jeg igen har lukket klippemaskerne af, slået ekstra mønstermasker op og taget ind op mod manchetten.

Nu skal der klippes op og strikkes kant rundt - også med klippemasker i begge sider, så skal kanten sys til og så kommer mit største problem: Jeg skal klippe hul til halsen! Jeg tror at jeg rib-strikker halsen helt brun i dobbelt garn for at få lidt fylde og varme i den. Vi får se!

Sidste weekend lavede jeg denne genialitet til armlænet på min sofa - slut med trådender, der altid ligger rundt omkring og sætter sig fast i tøj, hund og andre ting. Altid styr på saks, nåle osv. Den er indviet og jeg er glad! Skraldespanden kunne måske godt have været lidt mindre, men det kan jeg jo bare lave...2 kommentarer:

  1. smart "genialitet" du har kreeret. Smart at posen knappes af/på

    SvarSlet
  2. Noej, den poncho. Rigtig flot. Var ret laenge vaek fra bloggen saa jeg fik ikke engang laest dit spoergsmaal. Ungdomshoejskolen i Egaa bruger hun til et aars puste- hvad-skal-jeg-rum og saa samtidigt benytte sig af at se om hun kan falde til i Dk og saa faa papirer. Hun bliver noedt til at soege om at bibeholde sit danske statsborgerskab inden hun bliver 22 og da er det godt at skolen kan vaere bevis paa tilhoersforhold. Paa skolen dyrker de sport, photo,kunstmaling, video musik politik philosophie spykologie haandarbejde osv. Hun nyder at vaere der og det er jo dejligt siden projekt gymnasium paa Falster roeg i vasken.
    Knus

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie