søndag den 22. januar 2017

Lang blogpause, men ikke pause fra håndarbejdet...

Jeg er rystet over at se at det er mere end 3 måneder siden jeg sidst har lagt noget på bloggen! Der var engang, hvor jeg synes at mere end en uge uden et blogindlæg var for længe... Jeg er meget aktiv blog-læser til gengæld og derudover er jeg også dagligt på både Instagram og i de Facebook-grupper jeg er medlem af. Men jeg er ærlig talt ikke god til selv at bidrage til herlighederne. Men her er lidt catching-up-to-do kan jeg se i tilfældig rækkefølge:

Det startede i februar 2016 med dette udvalg af Supersoft fra Ulstrup Garn:


I oktober fortalte jeg at jeg var næsten færdig - her er det færdigstrikkede rør uden halshul og uden hul i bunden til kroppen:


Nogle dage efter - klippet op, strikket med stribet kant i hullet, ærme-belægningerne syet dobbelt og halsen klippet op og strikket med høj hals:


Egen opskrift, egen ide og god til overgangsperioderne forår og efterår:


Lidt indkøb fra Cotton Patch - det er en Layer Cake Moda Miniature Gatherings:Nogle andre pakker med precuts af Kaffe Fassett røg også med i pakken.

En lille pixie basket blev til en kurv til en 60-års fødselsdagsgave med øl og gavekort:Det var Berit der på Instagram tippede om den gratis tutorial på Pixie Basket.

Det lykkedes min søde Ulrikke-pige at komme i 9. klasse-praktik hos Mette Blomsterbergs cafe i Lyngby i november. Hun havde en fantastisk uge og oplevede Mette live. Hun er både mere sjov og endnu mere sjofel end man oplever hende i tv! Ulrikke havde sit forklæde med og fik Mette til at skrive på det - da hun hørte at jeg ville sy ovenpå det så det aldrig går væk, satte hun sig godt til rette og gjorde sig umage med en meget flot hilsen, Jeg har så syet med kædesting oveni for at dække tusch-stregerne:


Min store pige Matilde (der bliver 21 år i morgen - GISP) er en flittig hækler. To punge mere lå til montering, og jeg er den der syr foer og lynlås i:Da jeg ledte kamerarullen igennem for sy-billeder, så fandt jeg også dette over-cute-billede af Ronja, der ligger i sin nye kurv fra tjarliebox:


Derudover har jeg også strikket et par trøjer (men ingen billeder af dem endnu...) og jeg er i fuld gang med La Passacaglia Quilt, syet på amerikansk. Og så har jeg en næsten-færdig Lucy Boston top liggende der kun mangler en kant - skal til Patchworkhuset på lørdag d. 28.1. Såå... jeg er ikke doven og har ikke anfald af krea-tørke, jeg har bare ikke fået blogget. Før nu.6 kommentarer:

 1. hej Marie, dejligt at du er tilbage på bloggen. Jeg har svnet dine indlæg :-)

  mange hilsner
  Angelika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Angelika - jeg har også savnet dem...
   Mvh
   Marie

   Slet
 2. Hej det er nogle fine ting du har på bloggen. Hvilken serie er patchwork stofferne fra. Har forsøgt at finde dem

  SvarSlet
 3. Hej Unknown
  Det står i teksten og der er et link direkte til stofferne!
  Mvh
  Marie

  SvarSlet
 4. Fantastisk poncho-sag! Hvis du har lidt flere noter på, hvordan den er lavet, vil jeg være virkelig glad :-)
  Mvh Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte - undskyld at jeg ikke har set din kommentar, men nu har jeg skrevet lidt om hvordan jeg har strikket ponchoen. Se dette indlæg (14. februar): http://marieiblog.blogspot.dk/2017/02/lucy-boston-sandwich-klar-til-quiltning.html

   Slet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie