søndag den 30. maj 2010

Altid skønt med et bryllup

Når man bliver inviteret til bryllup, så begynder man at glæde sig til dagen med det samme - et bryllup er en glædelig begivenhed, alle er glade - der er lagt op til en dejlig fest med skøn mad, masser af gaver og overraskelser. Og sådan var det også i går - vi var til Carstens fætter Andreas og hans søde kæreste Sidses bryllup. Først i kirke i Jægerborg, derefter fest i nogle super lokaler på brudens fars arbejdsplads på Buddinge Hovedgade. Vi var hjemme kl. 03.30 i nat, og Carsten skulle op og være spejderleder til kl. 10, så han var lidt træt da vækkeuret ringede.


Men det var en dejlig fest, som vi vil huske længe: En god præst, der holdt en sød tale, en fabelagtig dejlig sanger med guitar midt i kirkearrangementet, der spillede og sang "I wanna wake up with you", så der ikke var et øje tørt. Vist nok første gang jeg har oplevet bragende klapsalver i en kirke! Derefter en Jaguar E ventende på parret udenfor i den strålende sol, som de skulle køre derfra i:

Og så havde jeg ikke mere batteri i mit kamera... Festen var et brag af lækker mad, gode og underholdende taler og sange, brudevals lige inden kl. 24, kanon-DJ-musik og så natmad kl. 2.30 - det var super! Tak Sidse, Andreas og familie for en god fest!

1 kommentar:

  1. bryllupper er altid dejlige at komme til, flot brud og flot bil også, og godt det ikke var i går de skulle giftes, så vejret var de også heldige med.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie