søndag den 29. august 2010

Træf-weekend i Skærbæk

Oj! - hvor havde vi glædet os til vi skulle på weekend-tur til Jylland. Jeg og mine to piger skulle afsted alene, men i sidste øjeblik endte det med, at farmand tog med, så det blev en rigtig hyggelig hele-familien-på-tur-sammen-weekend! Vi overnattede på Bed&Breakfast i Ribe, en superhyggelig by, som vi aldrig har besøgt før. Vi boede i salmedigteren Brorsons gamle hus, kanon-hyggeligt, lige ned til Ribe å og vi kunne også se den berømte, meget flotte vandstandssøjle, som alle turister skal hen og se og blive fotograferet ved. Det skulle tøserne da også:

De grønne bånd rundt om pælen viser hvor højt vandet har stået og årstallet står i båndet. Båndet lige ved Matildes hoved var vist i 1911, og det var over vinduesniveau i husene 5 meter derfra!
Nå - træf - det var jo det vi var kommet for. Manden min satte os af ved træffet lørdag kl. 14, og så kørte han til Rømø og geocachede - vejret var perfekt! Så han havde en dejlig dag. Pigerne og jeg osede og shoppede og hyggede i tre timer, lige indtil træffet lukkede og vi blev hentet. Bl.a. mødtes vi med Maria - det var sjovt at se dig og tale med dig 'in real' - jeg sagde ogå dav til Hanne og Berit og Pia. Om aftenen oplevede vi vægteren i Ribe, bl.a. stod han lige nedenfor vores vinduer og fortalte med ca. 25 tilhørere!

Først skal I se mit favorit-udstillede tæppe - et kunstværk i glade farver og med sjove detaljer. Jeg tror at quilteren hed Janne Juhl (?):


Her er de ting, som Matilde købte for egne penge/fik af mor:
(stofpakker, mønster til fjollet tøjdyr, yoyo-maker, sjove knapper og sykit til pung)

Vi var så heldige at vinde en flot præmie i Patchworkforeningens tombola:


En lækker kvalitet mellemvat i en 50/50 blanding af bomuld og soya, altså 100% naturprodukt. Desværre var det kun 60"x60", så det er lige akkurat ikke stort nok til min Harmoni. Derfor var jeg nødt til at handle i butikken, som havde doneret præmien - her powershoppede jeg en hel rulle 80/20 mellemvat i 240cm bredde, det var superbilligt, kun ca. 60 pr. meter.


Herudover blev det til en del forskellige småting, her er det uglestoffer med matchende stofpakker (Ulrikke kan godt lide ugler):


Jeg havde forudbestilt den lækre tynde hør/bomuld i både hvid og natur (1,5 meter af hver) hos QuiltMyDesign, derudover endnu en uglepakke, hør med pindsvin og nederst noget hammer-tykt, nærmest papagtigt materiale, der skal bruges til nogle "brødbakker" som Maria har opfundet...


Sykit til en bakkeserviet med applikerede vovser i pink og lilla, spraylim, to stk. Kaffe-FQ...


Mønster på en vin-ko (glæder jeg mig til at lave), nåle, målebånd, Dreden-Plate-skabelon, æske-skabelon, søde knapper, spids saks...


Ulrikke fik charmet sig til nogle bamse-lapper hos en flink mand i en butik, og så kunne hun ikke leve uden måle-pandaen...

Søndag var Matilde og jeg igen at finde i butikkerne, imens kørte Ulrikke og far til Tyskerland, så bilen lå lavt på vejen, da vi blev hentet i Skærbæk. Vi var hjemme i Snekkersten kl. 17, og så blev lageret i kælderen fyldt op:

Tak til alle jer der havde en hård weekend med planlægning og gennemførelse af et godt træf!

3 kommentarer:

 1. Det ser ellers også godt ud med dine indkøb:)

  SvarSlet
 2. Hej
  ja du er da ikke gået tomhændet hjem.... trods mangle på volumevlies....
  På gensyn
  Hilsen Hanne
  www.hannesnetbutik.dk

  SvarSlet
 3. I hvilken patchwork butik købte du mellemvat.
  Eva S.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie