fredag den 22. oktober 2010

Harmonien lakker mod enden

Det er altså min Harmoni-quilt, der snart er færdig, harmonien i vores familie er intakt og bliver forhåbentlig ved og ved og ...

Kanten rundt om Harmonien er quiltet med en hjerte-remse
og jeg har syet navn og årstal i et af hjerterne.

Matilde, vores 14-årige, er afsted på PLan-kursus (lederkursus for trops- og klan-spejdere) i Kulsø i Midtjylland og vi har slet ikke haft kontakt med hende siden søndag middag, da hun ringede og meddelte, at de var kommet godt derover med DSB (3 spejdere i en stillekupé, det var ikke et hit at der ikke var andre ledige pladser i toget...). Men nu har de fået deres mobiler tilbage (de er blevet opbevaret i sikkerhed for fugt og andre uheldige miljøer for skrøbelig elektronik) og vi har talt med hende. Vi har været så forældre-bekymrede, vejret har jo bestemt ikke været det bedste til overnatning i Kit-kat-telte, men Matilde var superglad og sagde at alt var gået perfekt, nu havde de dejset sig ud til fest i aften ( lange underhylere som leggings, kjole og vandrestøvler!) og hun havde fået en masse nye venner - "også nogen fra Jylland!"
Nu glæder vi os bare til at hun kommer hjem i morgen aften!

1 kommentar:

  1. Hos jer kan familieharmonien ikke forblive andet end intakt, den er jeg hundrede paa. Foraeldrebekymret, ih ja, forstaar jer godt.Hun er ved at blive stor din pige. (Det gaar alt alt for hurtigt).

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie