fredag den 5. november 2010

Jeg fornemmer et vist pres!

Bare fordi jeg var hurtig med de to første Dear Jane-blokke...... så betyder det altså ikke, at jeg kan sy en  blok færdig hver anden dag! Jeres kommentarer glæder mig meget og er med til at puste mig i nakken, men rolig nu tøser - det var jo kun fordi jeg havde riet de to første på pap, inden jeg overhovedet annoncerede projektet her på bloggen - derfor gik det rimelig stærkt med at få dem syet færdig. Men det tager altså lang tid at klippe stof til de små stykker og ri det på - og det er træls og uendelig lidt produktivt, føler jeg... Nu har jeg klippet til 4 yderligere blokke, de ligger i små lynlås-poser og mangler at blive riet! Først derfra er det sjovt.

Derudover er i dag udnævnt til strikke-dag - jeg købte garn til en ny hue til Matilde som afløser for den søde Fjällrävshue, der forsvandt, da hun var i erhvervspraktik for et par uger siden. En ny magen til koster 350 kr, men nu har jeg købt garn for 55 kr, og så får hun snart denne her:

Garnet er blødt og lækkert og strikket på pinde 7-8.

2 kommentarer:

  1. hej Marie

    tag du det ganske roligt :) - du skulle jo nødig køre sur i dear jane inden du næsten er begyndt :) strik du bare i ro og fred på en dejlig hue....
    go weekend :)

    SvarSlet
  2. Nu maa du ikke vaere beskeden lille skat, men bare bade dig i komplimenterne, dem fortjener du. Og du kan roligt strikke indimellem for jeg ved du ogsaa er en turbostrikker. Fed model du har fundet til Matilde.(Hun skal da ogsaa have halstingesten ikk????

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie