søndag den 14. november 2010

Teenage-Logcabin

I dag var manden min og jeg en tur hos min mor; vi havde et hængeparti med noget oprydning i hendes kælder efter vi havde fået båden på land - læs: på græs i hendes have. Bare fordi man er blevet 41 og selv har eget hus, så forhindrer det altså ikke at man lægger beslag på opmagasineringsplads hos sin mor ;-)
Nå - vi fik ryddet ordentligt op i kælderen og hængt fugtposer op i båden, der nu kan stå og passe sig selv de næste 4-5 måneder.

Da vi nu rodede rundt nede i kælderen, fik jeg pludselig øje på noget, som jeg ellers helt havde glemt. Mit allerførste større patchwork-projekt - jeg tror jeg syede det, da jeg var 15 år, uden at vide noget som helst om det. Jeg havde set et billede i et blad og tænkt, at det kunne jeg da også, og så gik jeg i gang med hvad jeg havde til rådighed af stofrester. Det lilla stof var dog noget jeg købte til lejligheden. Det ligger nu som sengetæppe på en gæsteseng:

 

Det var da meget godt klaret, synes jeg selv - altså af en 15-årig.

6 kommentarer:

 1. Jeg er meget imponeret - det er både flot og modigt at starte på sådan en stor log cabin som 15 årig. Hatten af for dig, som efterhånden er blevet mere end super dygtig med årene.

  SvarSlet
 2. Taenk det kan jeg slet ikke huske det der. Jeg kan da godt huske at du syede patchwork. Godt gaaet af en femtenaaring hihi.
  Nyyyyddddd at du kan "beslaglaegge" Lisbeths have. Moedre beholder man aldrig laenge nok. Suk. Stort kram til din mor naeste gang du ser hende.

  SvarSlet
 3. super smukt tæppe :) - godt det er kommet frem i lyset igen :)
  kh

  SvarSlet
 4. Hold da op, det var s.. !! godt gået Flot

  SvarSlet
 5. Hummm - ikke så underligt, at du er så dygtig idag, som du er til at sy patchwork. Godt klaret.

  SvarSlet
 6. Super flot gået når du kun var 15 da du lavede det. Selv jeg som 44 år, synes det er svært, og aldrig fået lavet de store ting i patchwork.
  Måske det kommer en dag.

  God jul

  Marlene

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie