lørdag den 5. maj 2012

Alt gik godt!

Ulrikkes lille hjerteoperation i torsdags gik godt. Det var hendes 6. hjertekaterisation i alt, oveni i de 3 rigtig store hjerteoperationer hun fik da hun var 0, 1 og 2 år.

Selvom vi har prøvet det med narkose og sige godnat så mange gange, så er det altså rigtig svært og meget angstprovokerende. Proceduren hun skulle igennem i torsdag skulle tage ca. 1 time, men der kom til at gå næsten 2 timer før vi hørte fra op-stuen, at hun var ved at blive vækket og snart ville blive kørt op til os. Den følelsesmæssige rutsjebanetur man oplever som forældre i sådan en situation kan ikke beskrives.

Men - da hun kom op var hun vågen og lidt sur og tvær, det gik dog hurtigt over og især da hun kunne få noget at spise efter at have fastet fra kl. 24 til kl. 15.


Hvad fandt de ud af? Tja ikke andet end at hendes kranspulsårer ser ok ud men at hjerteklappen hun fik for et år siden allerede er lidt forsnævret. Det vil de holde lidt mere øje med indtil videre.

Vi kørte hjem igen kl. 18 og på vejen var jeg på posthuset og hente en pakke. Det var meget surrealistisk at stå i kø og vente og kigge på alle de mennesker der gik rundt og samtidig tænke på at jeg få timer forinden sad og frygtede det værste, skiftevis med at jeg overbeviste mig selv og farmand om at der nok bare var tekniske problemer. De tanker har jeg haft hver gang vi har været indlagt - denne her mærkelige parallelverden man befinder sig i - derinde hvor grænsen mellem liv og død er så lille bitte. Og verden fortsætter bare uændret udenfor på Blegdamsvej.

Nå! Fredag var konfirmationsdag, toiletpungen med penge gjorde lykke og vi havde en hyggelig dag. Ulrikke skulle bare forholde sig i ro og ikke rende for meget rundt. Men hun kan komme i skole på mandag og det glæder hun sig til.

Nu holder vi weekend og nyder solen - men ikke kulden!

5 kommentarer:

 1. Tillykke med en vel overstået operation. Ja det må være nervepirrende situation at befinde sig i, og så at tænke sig, at i har været igennem det så mange gange. Hvor er i seje.... Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt at læse, at alt er forløbet fint. Det er bare så svært, som forældre, at skulle lægge sit barn i narkose. Det vænner man sig aldrig til. Og ventetiden .... jeg føler med jer og håber, I stor-nyder weekenden sammen :-).

  SvarSlet
 3. Deilig at alt gikk bra! Og det er da ganske fantastisk å være gjennom en operasjon torsdag og reise hjem samme dag og i konfirmasjon dagen etter og på skolen allerede mandag. Legene er dyktige! Og Ulrikke er tapper!
  Ha en flott weekend!

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt, at det er vel overstået. Jeg har fulgt jer i tankerne.Kh Annelise H

  SvarSlet
 5. Godt det hele gik fint med operationen af Ulrikke.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie