tirsdag den 15. maj 2012

Er Skerping - Købmandsgården åben?

Igen har jeg brug for lidt hjælp fra blogland!

Vi skal en tur til Jylland og nej, jeg skal IKKE til Nordisk træf. Jeg vil ikke byde min familie at jeg bruger en hel dag på det og jeg m-a-n-g-l-e-r jo ikke noget, men jeg vil så gerne et smut i Købmandsgården Skerping ved Fjerritslev*. Jeg har været der før og det er en fin butik.

* Deres netbutik er IKKE noget værd, men den fysiske butik er et besøg værd!

Jeg mailede til dem i mandags, men har ikke fået svar. Jeg prøvede at ringe dertil i dag, men ingen svarede. Jeg vil bare gerne vide om og i givet fald hvornår de har åbent her torsdag-søndag i denne uge - ikke mindst fordi det kunne jo være der var lukket pga. Nordisk Quiltetræf!

Det er også bare typisk - endelig kommer jeg i nærheden af både Hanne i Vejerslev og Helene ved Århus, og så lige i en weekend hvor de har lukket! ØV! Nå, men dem må jeg så handle med til træffet i Roskilde til august... ♥

Er der mon nogen der kender til Skerping og ved om de har åbent? Jeg vil ikke risikere at vi kører 2 x ca. 90 km forgæves...

3 kommentarer:

 1. Ifølge forsiden på hjemmesiden har Købmandsgården åben hverdag fra kl 10 - 17 og lørdag fra kl. 10 - 13, søndag lukket. Det er godt nok et par måneder siden jeg har været der.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 2. Butikken er ikke på listen over udstillere, så mon ikke der er normale åbningstider. Det er da ikke særlig god service, når man ikke kan komme i kontakt med butikken.

  SvarSlet
 3. Du kunne da sende familien i zoologisk have mens du tog en runde til nordisk træf

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie