lørdag den 17. november 2012

Flower Power 2

Nå - episode 2 af Flower Power er klar - og tusind tak for alle kommentarerne til det sidste indlæg, bla fra designeren til mønsteret: Geta Grama! Det opildner mig jo til at komme videre med projektet.

Efter at have pillet frysepapiret af retsiden af de let limede blomster på den sorte bund, blev et lag 80/20 mellemfoer spraylimet på bagsiden. Kun lige så bagsiden af blomsterne var dækket, da det meste bliver klippet væk igen!

Herefter BSR på Berninaen og noget frihåndssyning af blomsterne på sort stof og mellemfoer:


Ja ja, det trevler lidt i kanten, men jeg tror at det bidrager til det færdige look på den fede måde...

Sådan ser det ud på bagsiden:


Herefter tog jeg en lille saks med runde spidser og klippede al mellemforet imellem blomsterne væk, så der nu kun er foer bag blomsterne:


Så ser det sådan ud (på bagsiden):


Næste step er at lave små blomster der kan pryde hjørnerne i den færdige quilt. Jeg bruger samme princip: Frysepapir på forsiden af stoffet, klip rent, lim fast, pil frysepapir af, sy fast (denne gang uden mellemfoer!).

Frysepapir-skabelonerne ligger klar nu og det er så dér jeg er kommet til nu.4 kommentarer:

 1. this is gorgeous...beautiful work

  SvarSlet
 2. Dette ser spennende - og arbeidssomt ut!
  Jeg vet ikke om jeg helt har forstått hvordan din quilt blir ferdig. For meg ser det ut som ei tredimensjonal kule. Da vil blomster i hjørnene forstyrre det tredimensjonale uttrykket i mitt hode. Men jeg venter spent neste steg i prossessen! Flott blir det!

  SvarSlet
 3. Det bliver altsaa bare saa flot.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie