torsdag den 29. november 2012

Jo - vi er blevet løsladt

Pyha - det blev en værre omgang end vi havde troet. På mit arbejde taler vi rigtig meget om at undgå utilfredshed og frustrationer ved at lave forventningsafstemning med "kunderne" (it-brugere), og denne operation og indlæggelse er et godt eksempel på hvordan utryghed og frustration manifesterer sig, når information og forventet forløb ikke viser sig at stemme overens med den virkelighed man oplever.

Vi var blevet informeret om, at Matilde sandsynligvis kunne komme hjem lørdag eller senest søndag, og endda hvis hun havde det supergodt efter operationen, så kunne det måske allerede være fredag (altså i sidste uge). Men virkeligheden blev en anden, delvis pga en morfinpumpe, som hun ikke tålte særlig godt, og hele forløbet blev rykket et par dage og først tirsdag kunne vi tage hjem om aftenen. Hun har det ikke supergodt, hun har stadig smerter, især i højre nyreregion, men forhåbentlig vil det blive bedre henover weekenden. Hun var i skole i dag en enkelt time, så måtte hun hentes. Men hun har mod på at prøve igen i morgen.

Jeg fik strikket en del under indlæggelsen på en gammel UFO så måske sjalet bliver færdigt en dag?

Herhjemme igen er jeg gået igang med et nyt strikkeprojekt - en sjælevarmer til Ulrikke.Garnet er Alpaca Boucle fra Netgarn - egentlig skulle det have været i Babyalpaca Silk og Kids silk, men den unge dame brød sig ikke om den blå farve som babyalpacaen havde, da den blev pakket ud af kassen. Det er ulempen ved at købe garn over nettet - farvekortene på skærmen snyder rigtig meget!

Så måtte hun jo have den i Alpaca Boucleen, som jeg skulle have brugt til en sweater til mig selv. Måske jeg så laver noget blødt til mig selv i den lækre blanding af Babyalpaca og Kids silk?

Apropos strik, så har jeg den sidste måneds tid strikket en del projekter færdige, men lyset har ikke rigtig været der til at tage billeder til bloggen. Måske i weekenden...

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 2. http://www.lesolivades.fr/35/tissus-%E2%80%A2-les-provencaux_u_1_116.html
  Hej, proev dette link. Priserne er godt nok hoeje. Her hvor jeg bor nu kan man ikke faa provencestoffer.
  Godt at I fik Matilde godt hjem igen. Jeg krydser fingre for at det hurtigt gaar bedre.

  SvarSlet
 3. Hej, Hvor er det dejligt, at I er kommet hjem, så håber vi, at Matilde får krafter igen, og hun er rigtig sej, når hun forsøger at komme i skole, flot.
  kh/Hanne

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie