søndag den 25. november 2012

Riget-bloggin

Lige nu kunne jeg jo godt sætte mig ned og lave et langt blogindlæg med emnet: "Matildes operation i blæren". Der kunne være lange forklaringer om hendes operation i torsdags, hendes opvågning og svimmelhed og kvalme og opkast.

Der kunne også være en historie om en besvimelse, der medførte overførsel til intensiv og forøget overvågning lørdag eftermiddag og aften. Og en pointe om at morfindrop ikke altid er af det gode, selvom man har pokkers ondt i operationssår og indre sammensyninger i blærehinden.

Der kunne også krydres med mere eller mindre interessante detaljer om tilstoppede kateterslanger, udfordringerne med at komme på toilettet, når man faktisk ikke kan gå og om hvordan man reder fugleredehår ud ved hjælp af store mængder spraybalsam.

Et blogindlæg kan jo også bruges til de store spørgsmål:

Hvornår kan vi komme hjem?
Hvordan skal det gå i hendes skole efter alle disse timers fravær? (Intet fravær er lovligt fravær i gymnasiet, og desuden mangler hun jo en del undervisning og afleveringer allerede...)
Hvorfor er der ikke enestuer til alle patienter på Riget?
Hvor kan må få noget ordentlig mad?
Hvorfor knirker madrasserne i hospitalssenge altid?
Hvad er den adfærdsregulerende årsag til at der skal betales for parkering ved et sygehus?
Subsidiært: Hvorfor graver man dog ikke hele Amorparken op 5 etager ned og 7 etager op og laver et parkeringshus, så både ambulante patienter, pårørende og medarbejdere kan sætte deres bil uden at få en bøde hvis noget kommer på tværs?

Åh nej, dont get me started - der er sgu så mange ting man kan spørge om og dybest set er det eneste interessante: Har operationen virket? Det ved vi først om 8-14 dage...

5 kommentarer:

 1. Gode spørsmål du stiller! Når man selv, eller nære familiemedlemmer eller venner, er inne til operasjon, har man mer mer enn nok å bekymre seg om, og burde slippe å tenke på spørsmålene du stiller! Krysser fingrene for en vellykket operasjon!

  SvarSlet
 2. Håber det bedste - god bedring med hende.

  SvarSlet
 3. Ja der er vel kun et ord for det system - en pengemaskine.
  Jeg krydser fingre for Matilde, at det må blive rigtig godt, og at hun nu er ovre det værste.

  SvarSlet
 4. Krydser fingrene for jer og god bedring. Dit blogindlæg var rigtig godt og meget rammende.

  SvarSlet
 5. Og her er jeg saa naiv at tro at parkering er gratis ved et sygehus. Haaber I snart kan faa hende hjem, for et sygehus er et umuligt sted at komme til haegterne paa. Jeg krydser fingre. Du holder os underrettet ikk?

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie