søndag den 6. januar 2013

Loddent strik og en hovsa-quiltning

Hvad har jeg gang i - nu hvor Dear Jane er færdig?

Indlægget opdateret mandag d. 7. januar:

Jeg strikker på en superblød trøje til mig selv. Det er ellers ikke mit valg af farver, og de var egentlig købt til Ulrikkes sjælevarmer, men hun ville i hvert fald ikke have den i blå - så måtte hun få mit grå bouclégarn. Derfor måtte jeg selv bruge det blå - en lidt sjov kombi af Garnstudio Kids Silk og Baby Silk Alpaca, men hold da op hvor bliver det blødt og lækkert. De to blå farver strikket sammen bliver en sjov meleret mellemblå farve - den må du se når trøjen (snart) er færdig.


Så har jeg brugt weekenden på at forberede mig på den kommende sy-sammen-dag i Kronborgquilterne, hvor deltagerne skal sy en toilettaske magen til min. Jeg er ved at sy tre udgaver af tasken, men hvor jeg stopper tre forskellige steder i processen.

Men - ups - se så lige hvad der skete midt i doodle-quiltningen - der sad en flowerpin nål lige der hvor jeg skulle quilte og jeg fik ikke fjernet den i tide:

(Den opmærksomme - måske især østjyske quiltere fra
Århus-området - kan sikkert genkende stofferne fra DU-2011)

Der skete ikke noget med maskinnålen, den syede bare lige igennem. Men jeg måtte jo pille op og frigøre knappenålen...

Ja - jeg fik løst problemet med indsættelse af billeder ved at gøre som der blev foreslået - jeg bruger nu Chrome som blog-browser. Måske skulle man tage skridtet helt og afinstallere Internet Explorer... grænseoverskridende og angstprovokerende! Men - Explorer er standardbrowseren på arbejdet og det er altså irriterende at bruge to forskellige.4 kommentarer:

 1. hej Marie,
  der er flere bloggere der har samme problem. Hos min nabo hjalp det at laste google chrome ned. Det er gratis og tager kun få minutter.
  quiltehilsner
  Angelika

  SvarSlet
 2. Jeg er skiftet til Google Chrome af samme årsag.

  Alternativt kan man gå ind i Picasa hvor de allerede uploadede billeder ligger og derinde uploade fra computeren og så efterfølgende i indlægget hente billeder fra Picasa.
  Lidt omstændigt, men det virker.

  SvarSlet
 3. OK - tak for tippet, måske er det Googles måde at få brugerne tvunget over på Chrome. Jeg prøver det i eftermiddag!

  SvarSlet
 4. Jeg bruger mozilla og er meget tilfreds med det, men det kunne vaere jeg skulle kigge lidt paa Chrome.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie