søndag den 17. februar 2013

Kaffe-blomster

Efter næsten at være blevet til en UFO, er jeg igen igang med 3D-blomsterne på sort baggrund. Der skal være en ramme af mindre blomster i hjørnerne af quilten, og dem har jeg klippet til af disse skønne stoffer:


Blomsterne er tegnet fra mønstret over på frysepapir, som derefter stryges på retsiden af stoffet. Så kan jeg klippe blomsterne præcist ud efter stregen på frysepapiret, og de kan limes på det sorte baggrundsstof. Frysepapiret holder lidt på stoffet, så det ikke giver sig - formen på blomsterne er lidt svær at arbejde med ellers...


I fredags havde vi en skøn dag:
Først kørte vi til København, hvor vi var på strøgtur, bla. i Nespresso-forretningen (undskyld Nespresso Boutique ;-) lige ved Magasin. Det var en oplevelse:


Forretningen var stuvende fuld af mennesker og mange numre ude. Der var 10-12 kasser med medarbejdere til at sælge paprør med nespresso-kapsler - vildt! Normalt bestiller vi dem på nettet, men det var sjovt at opleve dette live!

Vi ville på La Glace og spise sportskage, men der var ca. 25 meter kø udenfor bare for at komme ind, så det droppede vi.

På Købmagergade passerede vi Abercrombie and Fitch og da jeg tidligere havde læst om denne butik på Lins blog (et stykke nede i indlægget), så måtte vi lige derind. Hold da op - der var forfærdeligt! Lins beskrivelse er meget præcis, lige fra engelsk-talende velkomst af pige str. 32 og ung-fyr-med-mavemusklerne henover halvmørk indretning med masser af spejle, krydret med en forfærdelig stank af parfume og for at gøre oplevelsen total-skrækkelig: En øredøvende høj musik. Ikke engang vores medbragte 11- og 17-årige synes det var fedt, men - tøjet var sgu lækkert. Hvis man havde købt noget er man da nødt til at tage det direkte hjem i en kogevask for at fjerne stanken. Jeg tænkte at de engang imellem godt kunne lave en forældre-aften hvor de åbner butikken, slukker for musikken, skruer lidt op for lyset og lufter ud et par timer inden. Så kan vi med sensible ører og duft-organer komme ind og prøve og købe det lækre tøj (selvom jeg senere så på nettet at deres målgruppe er de 18-22-årige... hmmm!)

Nå - så spiste vi på Jensens bøfhus på Gråbrødre Torv, og de gjorde alle deres dårlige anmeldelser til skamme: Vi fik hurtigt et bord, maden kom meget hurtigt og vores bøffer var både meget møre og stegt lige som vi gerne vil have dem: Varme indeni og men stadig med lidt Muhh!

Efter maden var det tilbage til bilen ved Admiral Hotel i Toldbodgade og videre ud på Østerbro, hvor vi var til forpremiere på Hair i Østre Gasværk. En stor oplevelse, også for Ulrikke, der dog undervejs et par gange synes det var lidt frækt og "ikke noget for børn"! Men de er altså dygtige og flere af de unge mennesker kendte man lidt i forvejen: Forsangeren fra A friend in London i hovedrollen, Jean Michel fra X factor, Sebastian, der spillede Jesus i Jesus og Josefine og selvfølgelig Sanne Salomonsen, der var tilbage i den musical, der gav hende et gennembrud som 16-årig. Stor ros til alle de deltagende - også det fantastiske orkester, der leverede fed musik!

Det var en dejlig dag og vi var godt trætte da vi kom hjem kl. 23 fredag aften!2 kommentarer:

  1. Hej Marie

    Lyder som om I havde en god dag i hovedstaden, også selv om I ikke kom ind på La Glace, der var jo nok særlig lang kø, nu de lige havde vist Masterchef der inde fra. Det kunne være at man skulle overveje at få billetter til Hair, er selv samme årgang som Rockmama og har altid været en stor Sanne fan. Kender også en af dem der spiller med (Simon Stenspil).

    SvarSlet
  2. En foraeldreaften i butikken ville vaere en hammer god idé hihi.
    Nespresso,ja jeg har vaeret i den i Cannes og alt var fantastisk lige bortset fra at det ikke var Georgie-boy der serverede hihi.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie