søndag den 28. april 2013

Konfirmationsgave - og en til lageret

I fredags var vi til konfirmation hos gode venners søde datter Astrid. Hun havde sendt en invitation med 96 (!!!) ønsker på bagsiden, men jeg tænkte: Hun skal da også ha' nogle kontante penge at gå i byen med!

Penge er kedelige at pakke ind, men til en pige kan man godt gøre det spændende. Da jeg så den nye blog-populære model bla. hos Lene, så valgte jeg at prøve den - og det tager jo ikke dobbelt tid at lave to - derfor så skærepladen sådan ud da jeg var klar til at sy:


Der er skåret til to ens punge, færdig størrelse ca. 20x13cm.
Her er sidestykkerne strøget og klar:


 ...og her er de syet sammen med læg og top-stykke:


Færdige - klar til fyld:


Matilde valgte hvilket stof fra lageret jeg skulle bruge, sådan at Astrid ville synes om farverne. Den ene pung fik fyldt maven med hundredekronesedler og cremeprøver fra Bodyshop og Matas og så blev den pakket fint ind i cellofan og  med lilla bånd (men det glemte jeg desværre at tage billede af...)


Den anden pung er lagt i et nyetableret lager for akut-gaver (meget imod Ulrikkes vilje, hun mente den burde være hendes, farven lilla taget i betragtning!).

PS. Astrid blev meget glad - og især for pengene! Pga hendes voldsomme gave-ønske-mængde fik hun ikke særlig mange kontanter, og det var hun vist lidt overrasket over. Til gengæld fik hun mange gaver og især mange dubletter - og så fik hun gavekort til specifikke forretninger.

PSS. Og undertegnede fik meget ros fra de andre (kvindelige) gæster for toiletpungen ☺♥

2 kommentarer:

  1. Det er et par søde toilettasker du har syet, god ide at brugeb sådan en til en pengegave, i stedet
    for bare at pakke pengene ind.

    SvarSlet
  2. Hvor er de fine. Skal vi se med fingrene i morgen i kronborgquilterne!!

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie