mandag den 25. maj 2015

Tæt på overstået håber vi

I dag er det godt 4 uger siden Ulrikke blev indlagt og 14 dage siden hun fik skiftet sin homograft mellem højre hjertekammer og forgreningen til lungerne. I sidste uge blev hun udskrevet på orlov, dvs. vi har været herhjemme og er så kørt ind til Riget en gang i døgnet til iv-antibiotika. Hun har det godt, ikke så mange smerter mere i brystkassen, hun tager kun Panodil og lidt Ipren som smertestillende. Hendes appetit er også vendt tilbage, hun nåede at tabe ca. 4 kg under forløbet, så det er tiltrængt med noget godt foder!


Hun og vi synes at hun foreløbig er sluppet billigt. Det kunne have gået meget værre - i dag var det sidste gang med antibiotika, og hun fik fjernet venflon'en i hånden. Det havde hun glædet sig til, da hun så meget bedre kan lave noget, gå i bad selv, bage kager (uhmmm) og vaske hænderne ordentligt. På onsdag skal der tages nye blodprøver da det er vigtigt at holde øje med at der ikke er en rest af infektion eller bakteriedannelse i hjertet. Så helt udskrevet er hun ikke endnu.


Hun bliver så fin når hun heler helt op - det nye ar bliver meget pænere end det hun havde før, så lidt win er der da! Forhåbentlig kan den nye homograft holde i rigtig mange år, så den næste operation ligger langt ude i fremtiden!

Skolen må vente nogle uger endnu, da hun først skal gro mere sammen og være lidt mere robust. Men hun laver lektier herhjemme og er heldigvis så stor, at hun kan passe sig selv i dagtimerne, når vi er på arbejde.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejlige nyheder at læse :-) Jeg er helt enig med Ulrikke i at alt er meget nemmere, når venflon'en er fjernet. Den er ofte i vejen til hverdagens daglige gøremål... Fortsat god bedring, håber det bedste i fremtiden.

  Vh Maibritt

  SvarSlet
 2. Herligt. Og med farmands gode kogekundskaber skal hun nok hurtigt faa sul paa kroppen igen. Hedder arret stadig ormen eller kan man ikke saadan noget mere naar man er teenager????
  Det er saa skoent at hun er hjemme igen og superheldigt at du reagerede hurtigt. Det var jo faktiskt dig der diagnostikerede det hele.

  SvarSlet
 3. Kære Marie og Ulrikke, godt at høre at alt nu er ok, tænkte på jer forleden da vi var til Vitus 5 års fødselsdag og han smed blusen, og man svagt kunne se hans stormast, ja det hedder den hos os. Knus

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie