torsdag den 24. december 2015

God jul til alle!


Jo jo - der skal mere pynt på, men jeg skulle jo lige se om der var flag nok! Det passede fint - der er 93 flag fordelt på tre snore. Billedet ovenfor er fra mandag d. 21.12 - nu ser det sådan ud:Pigerne pyntede træet i går - og jo der hænger en glitterlimet badminton-bold på træet. Og jo - vi kører i år både med levende og led-lys på træet. Og jo - vi har et billede med en nøgen dame i stuen.

Jeg håber at alle får en dejlig aften, uanset om man fejrer jul eller ej, uanset hvor eller hvem man er, om man sidder alene eller sammen med familien og/eller gode venner. Jeg tænker også på alle de mennesker, der er taget væk fra det de kender, rejst langt og trodset farer undervejs, nogen af dem med små børn på armen, kommet til vores land og nu skal forsøge at få en tilværelse til at fungere, i første omgang i et flygtningecenter, forhåbentlig senere som velintegrerede borgere her i Danmark. Mit naive håb er, at der kan blive fred og stabilitet i de områder de er flygtet fra, så de kan vælge at vende hjem til det de kender, der hvor deres familie måske stadig bor og har brug for hjælp til den nødvendige genopbygning.

Pyha - vi må håbe det bedste for 2016!


1 kommentar:

  1. Hej Marie
    Det er længe siden jeg har været i blog-land, Det er flot dit juletræ med en glimmer-fjerbold og dine flotte flagranker når hele vejen rundt. Vi plejer også at have begge slags lys på træet, men ikke i år, da lyskæden ikke virkede.. Det er et skønt billede af din nøgne dame i stuen, Vi har også et, bare med et nøgent par hængende i stuen.. Håber at I alle kom godt ind i det nye år.

    Vh Maibritt Hansen

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie