onsdag den 30. december 2015

Julepynten er fjernet...

Åh det er skønt - den følelse når al julepynten er taget ned og pakket væk i kasser og sat i depot de næste 11 måneder! Men hvorfor - hvorfor ??? - er det at man ALTID finder noget man har overset, når nu kasserne er fyldt og sat på plads? Det sker bare altid her i huset - er det en naturlov at der altid er julepynt der undgår den store oprydning?

Juletræet er klippet op og klar til at blive kørt på lossepladsen sammen med alle sækkene med julepapir, pap, flamingo og jeg ved ikke hvad. Så er der klar til nytår, og så banker 2016 på lige om lidt!

Min julegave fra svigermor var sy-relateret og en ting jeg så på Patchworkbutikkens stand på træffet i Roskilde. Jeg viste hende den og sagde at DEN ønsker jeg mig (til når jeg får et syrum) og det havde Merete husket:Det fineste trådrulle-stativ - der kan være 70 ruller på det og jeg synes bare det er perfekt! Den sorte og hvide rulle tråd fik jeg også. Efter ældstepigen flytter i næste uge - og vi i løbet af foråret får lavet nyt køkken (med hendes værelse som midlertidigt køkken), så er der udsigt til at yngstepigen Ulrikke flytter ind på det større værelse, og så kan jeg få mit eget syrum i Ulrikkes gamle værelse. Det bliver skøøøønt!

Syns' lige I skal nyde synet af mine (93) flag da de var pillet af juletræet og lagt i en æske, så de ikke kludrer, når vi skal bruge dem igen næste år:


Kartonæsken er fra Panduro Hobby - den passer perfekt i højden, og der er selvfølgelig også låg til.

2 kommentarer:

  1. Selvfølgelig er der altid julepynt der undgår nedpakning, men måske skal det så bare blive stående til næste jul, så er der mulighed for at det bliver husket næste år :-) Flot med alle de flag, men de kunne jo også bruges til fødselsdage, så de skal vel ikke pakkes så langt væk?

    SvarSlet
  2. Naeh, det er naturlov at der altid lige er en lille nisse eller noget glimmer der smutter ens oejne forbi naar kasserne saettes vaek. Flot gave fra sviger. Jeg fik en plastikpose og en kage af min.(lol). Hos os staar pyntet altid til hellig tre konger den 6 januar. Rigtigt godt nytaar til jer alle fire + vuf Ronja.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie