mandag den 20. december 2010

Juleevent 2010

I går søndag d. 19.12 var vi for tredje år i træk med til Juleevent i geocaching-regi. Tre lokale teams her fra vores område har nu i tre år arrangeret den mest fantastiske get-together for geocachere - i går var vi 175 mennesker, der fik en dejlig dag med ca. 5 graders frost, stille vejr og kun lidt ekstra sne, udover de ca. 30 cm, der lå de steder, hvor der ikke var ryddet. Og ryddet, det er der ikke når man tumler rundt i Nyrup Hegn syd for Helsingør for at lede efter 16 mere eller mindre godt gemte kasser. Vi var afsted fra kl. 10.30 - 17.30 og havde gået (læs: kæmpet os vej og forceret flere moseområder - hurra for frosten!) ca. 7,5 km. Vi fik i hvert fald brændt nogle kalorier af og vores ben kan godt mærke det i dag!

På eventpladsen, som jeg har taget nedenstående lidt dårlige billede ud over inden vi gik afsted efter de papir-frigivne cacher, var der bål, snobrødsbagningsmulighed og sodavand og øl-udsalg.


Da vi kom tilbage til pladsen efter ca. 5 timers hård rundtur i skoven, var det jo blevet helt mørkt og vi blev mødt af fakler, blus og bål. Vi fik en hyggelig snak med de andre, fik snakket om de fundne kasser og udvekslet andre gode geocacher-historier - fik nogle tips til løsning af nogle besværlige mysteries - og så kunne vi køre hjem efter en dejlig dag, hvor vi var afsted alle 4 (juhuu - Matilde var også med, men geohunden Ronja lod vi blive hjemme, vi var bange for at det ville blive for lang tid for hende i kulden).

Vi loggede i alt 14 kasser inkl. eventet - vi måtte droppe refleks-cachen, da vi kom forbi den, da det stadig var helt lyst, og så kan man ikke finde reflekserne, det er i hvert fald meget svært og ikke nær så sjovt, som at gå ud i skoven en vinteraften med gode lygter og lede efter reflekser. Så den har vi til gode her til juleferien. To andre mysteries kan vi også muntre os med en anden dag, vi havde først alle oplysninger til at finde koordinatet til dem, da vi havde været hele turen rundt. Men når vi ellers skal køre minimum 15-20 km hjemmefra for at finde ufundne cacher, så er det fint med lidt indenfor 5 km-grænsen!

1 kommentar:

  1. Det lyder som en hyggelig dag i har haft sammen ude i den friske luft, det er dejligt når der er noget hele familien kan samles om.
    God Jul.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie