mandag den 13. december 2010

Julegaver fra Matilde og Hancock-indkøb

Jeg tør godt at vise Matildes venindejulegaver, da jeg ikke regner med at veninderne er faste læsere her på bloggen! Matilde har syet penalhuse (bløde bokse, 10x12") til Siw og Caroline fra sin klasse og Laura fra spejder og så vil hun fylde dem med lidt penalhus-lækkerier.
De to grønne er fra en Green Tea Balipops og det blå-pink er af rester fra mit julegave-projekt (bliver vist senere her på kanalen). Hun har selv syet strimler og quiltet og færdigmonteret, mor har syet lynlåse i.

Og - juhuu - min bestilling fra Hancocks of Paducah er ankommet i dag!!! Det har ikke været helt let - jeg bestilte nogle varer hos dem i november, så havde de forlagt min ordre og sendte den først da jeg rykkede efter en afsendelsesmail. Nå, så blev den sendt afsted - skrev de. I fredags modtog jeg så en mail fra dem, hvor de kunne fortælle, at der åbenbart var sket noget rod med ombytning af nogle adresselabels til nogle pakker, derfor var min pakke havnet hos en kunde i Holland, og den hollanske pakke var mu-lig-vis på vej til mig... Nå - jeg skrev en mail tilbage, hvor jeg klagede min nød, bad dem om at sende mine varer afsted igen hurtigst muligt og søreme: Her sidst på eftermiddagen ringede det på døren og en FedEx-mand stod med min pakke, med mit indhold, sendt fra USA i fredags - og den var ikke blevet fortoldet! Så sparede jeg den ekstraudgift ;-)


18x24" og 6x8" skæreplade. En 8x12" skærelineal og en almindelig Rotary cutter. En Rotary cirkelcutter og 10 stk. 45mm reserveskærehjul. 2 Moda Charmpacks og 2 Moda Honeybuns. Nogle af tingene er gave...

5 kommentarer:

 1. Hej, det ser da ellers noget lækkert ud. Dejligt med pakker, ikke kun til jul

  SvarSlet
 2. Så har Matilde endnu en gang været flittig ved symaskinen. Fine penalhuse blev det til denne gang. Snart må du prøve at sy en lynlås i. Dejligt med små gaver til veninderne.

  SvarSlet
 3. Hvor er hun dog dygtig Matilde. De penalhuse kan da kun goere lykke.
  Ja Hancocks er ikke daarlige. Blev dog fraraadet fra at bestille hos dem pga toldomkostningerne, meennnnn er det saa galt???????

  SvarSlet
 4. Lækre sager du har købt og fine penalhuse datteren har lavet, de må bringe jubel hos modtagerne.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie