mandag den 14. februar 2011

Lidt sløjt med DJ i den forgange uge

Vi har vinterferie og er "bare" herhjemme og hygger os - det vil sige - hm... vi slæber, hugger, stabler brænde så vores arme ryster, benene værker, fingrene dirrer og ryggen knager. Sammen med mormor og Ole er vi i fuld gang (heldigvis næsten færdige) med to store fældede asketræer i Egebæksvang skov + alt det løse vi kan finde i det område vi har sankekort til. Vi har fået fyldt vores to brænde-"reoler" i carporten næsten helt op - ca. 5 rummeter. Derudover er der en hel masse hos mormor (måske 8 rummeter mere) der skal hugges og stables, men nu holder vi en velfortjent fridag fra brændet i morgen. Faktisk kan jeg godt li' det - man mærker man lever, når man får udrettet sådan noget, kroppen bliver brugt og man er ude i den friske luft. Ka' bare ikke lade være med at tænke på hvor mange gange man har det samme træ i hænderne i sådan en proces... Det giver varmen mange gange!

I sidste uge var hele familien plaget af sygdom nogle dage - mavepine og bræk, rent ud sagt. Vi analyserede hvad vi havde spist, men da der i ungernes skole er meldinger om rigtig mange syge med samme symptomer og mit arbejde også har været hårdt ramt, så er det nok noget virus. Men - af den grund fik jeg ikke syet så meget, kun noget quiltning på Irish Chain og 3 DJ's:

B7 World Series
F3 Snowball

H3 Berry Baskets
Behøver jeg at sige, at Matilde syer på sin nye symaskine? Hun er godt på vej med færdiggørelsen af en tæppe-top, hun begyndte på for ca. 1 år siden. Dengang fik hun en balipop i fødselsdagsgave sammen med en Striptherapy-bog. Hun valgte et mønster og gik frejdigt igang med at sy. Men gik død fordi hendes gamle symaskine var dum og ikke syede ordentligt. Så har det ligget lige siden og nu laver hun det færdigt - det tror jeg på! Jeg har også noget flot balistof hun kan få til bagsiden, så bliver det et flot senge/hyggetæppe, hun kan have med, når hun skal på efterskole til august.

1 kommentar:

  1. Saa hun kommer paa efterskole. Det er vel nok dejligt for hende. Det er stadig den skole du sendte mig hjemmesiden fra ikk??????
    At Matilde syr, det tvivler jeg ikke paa. Hun er kanondygtig din datter.
    Ked af at hoere at Roskildesygen er kommet op til jer. Har undgaaet den i aar og krydser stadig fingre for at den holder sig vaek.
    Krammi til jer alle.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie