tirsdag den 22. februar 2011

Nedturs-kontrol...

Øv - det blev en dum dag i dag.
Vi skulle til kontrol på Riget med Ulrikke og det gik ikke så godt. Jeg har opdateret den hjemmeside, jeg lavede for mange år siden til/for/om hende - her kan både hendes forhistorie og hvad der skete i dag læses.

Det korte af det lange er at vi afventer en dato for operation og nærmere besked om hun skal have en stor hjerteoperation (der så vil blive hendes 4.) eller kan nøjes med en hjertekat (hendes 5.)

Øv!

5 kommentarer:

 1. Øv...det var surt at det ikke var som det skulle være, så må vi krydse fingre for at hun kan nøjes med den lille operation, øv øv...jeg forstår godt det har været en dum dag.

  SvarSlet
 2. hej Marie jeg føler med jer -det er absolut ikke det fedeste i verden at ens børn skal så meget igennem - håber det bedste for jer
  kh og tanker ♥

  SvarSlet
 3. Åh Marie, det er jeg ked af at høre. Jeg føler med jer. Det er så hårdt, når vore børn skal gennemgå så store indgreb.

  Jeg sender jer mange kærlige tanker, og håber, Ulrikke kommer godt igennem operationen!

  SvarSlet
 4. Kære Marie. Øv, sikke da noget hø. Det bliver en sej omgang at komme igennem, men godt at de har opdaget det og kan gøre noget for at hjælpe. Sender mange tanker til Jer.
  Knus

  SvarSlet
 5. Oev oev oev.Det lille pjevs der har vaeret igennem saa meget allerede. Det var en slem foedselsdagsgave at faa.(Det var d 21 ikk??) Men hun er en sej lille en din datter. Der er aeblet ikke faldet langt fra stammen (smil). Jeg krydser baade finre og taeer. Du holder mig underrettet ikk??? Stort krammi til jer alle 4+1 (vuf).

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie