lørdag den 5. marts 2011

En forårsdag i solen

Et berømt cykelløb kaldes "En forårsdag i Helvede" - vist nok pga en masse generende brosten. Stakkels mænd, det må bumpe godt og grundigt op i mås og ædlere dele... Vores dag har ikke været en dag i helvede, men derimod i det dejligste solskinsvejr:


Mariehanen og Vovse-Ronja nød solen det meste af eftermiddagen på altanen - jeg fik quiltet rigtig mange blokke på Irish Chain, som snart er færdigt (har jeg ikke skrevet det før...?) Vi var lidt trætte, for Ulrikke og hendes veninde Lærke holdt tøse-fødselsdag (6 piger i alt endte det på) med overnatning her i aftes og nat og morgen, men det gik rigtig godt, de er søde ved hinanden og larmer ikke alt for meget ;-) Og så er det en god ide at dele opgaver og ansvar med et andet sæt forældre!

Pigerne slog katten af tønden i går aftes i carporten, spiste mexikaner-mad, var på refleksløb i vores lille skov, da det var buldermørkt, så X-faktor, spiste snoldeposer, sov i soveposer og faldt heldigvis let i søvn ved 11-tiden. De vågnede kl. 7 i morges og så var der varm cacao og mormors hjemmebagte boller til morgenmad. Afhentning kl. 10. Juhu! - et år til børnefødselsdage igen!

søde piger fra 3.b
4 nye DearJanes:

F6 Deanie's Daisies

F8 Church Window

H8 Eaton's Crossroads (kun lidt skæv...)

M13 Lynette's Diamond

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en rigtig hyggeweekend i har haft, både i solen og med masser af liv i huset.
    Det er også nogle skønne nye blokke til Dear Jane du har fået lavet.

    SvarSlet
  2. De har da hygget sig noget saa gevaldigt de toeser. De bliver bare saa store alt for hurtigt.
    Carsten og Ronja hygger. Skoent.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie