tirsdag den 15. marts 2011

Prøvekludene der blev til krusbrikker

Da Matilde og jeg var på applikationskursus med Linette fra Quilt My Design i lørdags, skulle vi alle applikere et balihjerte på et stykke hør/bomuld - det var en god øvelse, da vi fik trænet alle spidser og buer. De to prøveklude omsatte jeg i går til to krusbrikker, hvor der ikke er plads til andet end et krus!


Min til tider quilte-fjendske mand kiggede skeptisk på resultatet og spurgte: - Hvad er de til? - Til at sætte din kop eller krus på. - Det får vi jo aldrig gjort..., svarede han.

Og han har jo ret. Vores skønne sæbebehandlede sofabord fremstår da med mellemrum ikke særlig kønt pga. en frygtelig masse ringe efter rødvinsglas, kaffekopper, tekrus, vandglas osv. - men så går jeg da bare amok med sæbevandet til gulvet (altså INDEN jeg vasker gulvet!) og så er bordet fint igen. Så - nej - jeg tror egentlig heller ikke på det med krusbrikkerne, men jeg hyggede mig med at lave dem. De små firkanter er rester fra Irish Chain-tæppet. Quiltningen rundt om hjerterne blev ikke særlig vellykket, jeg er ikke god til at følge en bestemt facon med maskinen, det går meget bedre når jeg kan freestyle!

I sidste uge bestilte jeg nogle balipops via ebay i England (ingen told og moms når det er EU!). Min svigermor vil sy et nyt sengetæppe og faldt for billedet af Grandmothers Flowergarden i Speich-bogen. Hun valgte 2xSpumoni, og så måtte jeg simpelthen eje de nye Blue Hawaiian og Pink Lemonade:


Pakken kom i dag og prisen var 213 kr pr balipop!

2 kommentarer:

  1. Prøv! Det er faktisk lidt hyggeligt med de små mug rugs på bordet. Dine er blevet så fine, så det ville være en skam, hvis de blot bliver gemt væk :-).

    SvarSlet
  2. Saadan noget faar vi heller aldrig brugt, men som du skriver, det er sjovt at lave og de ser hammersoede ud. Laekkert stof.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie