mandag den 27. juni 2011

Klargøring til nyt tag

Vi skal have ny belægning på vores carporttag - det har længe været utæt et par steder. Taget er helt fladt og er fra '78 - det er et trædæk med en gummidug og sten ovenpå. Gummidugen er mør og sprød, så det er på tide der bliver gjort noget.

For at spare penge har jeg aftalt med håndværkeren, at jeg laver alle de indledende øvelser, dvs. fjerner sten, gammel gummidug og alukanter. Vejret de sidste par uger har ikke været til at tømme af og gøre klar, så jeg har holdt det hen. I denne uge er der udsigt til nogle dage med godt vejr og tømreren lovede mig i morges, at han kan komme på onsdag og lægge underpap. Derfor havde jeg meget travlt med det samme jeg havde fri for arbejde i dag - jeg gik i gang kl. 16 og var færdig 19.30, helt uden pauser og i bagende sol!

Matilde har taget billedet af sin seje mor da arbejdet var godt igang
Jeg lavede en sliske af nogle mdf-plader (man kan se den på billedet ovenfor), som blev sat op af stigen, så kunne jeg skovle de ca. 3 kubikmeter sten ned fra taget. De ligger nu i et aflukke lavet af en presenning, en havebænk og en dæksstol - man må jo bruge hvad man har. Hvordan vi får stenene op på taget igen når det er klar - hmm--- gode forslag modtages gerne!

Min plan var ellers at dele arbejdet op på i dag og i morgen, men jeg tænkte hele tiden: Det du gør nu, skal du ikke gøre i morgen! Så jeg blev ved til jeg var helt færdig - der er bare totalt klar nu til at han kan komme og gå i gang.


Trædækket har det fint, der er kun antydninger af lidt sorte pletter de steder, hvor det har dryppet igennem. Men der skal ikke skiftes brædder - heldigvis.

Hvor er manden i huset - tænker du måske??? Han er på spejderlejr med yngste-tøsen på Thurø og nyder det dejlige vejr! Jeg kunne ellers godt bruge ham til en full-body-massage lige nu!

Mht. Matilde skulle hun have været i Schweiz lige nu med tropsspejderne, men måtte melde fra pga. urinvejsproblemerne og smerter i siderne. Der er intet nyt hvad det angår- vi kæmper med at få fusket en MR-scanning igennem et eller andet sted, men der er 2-3 måneders ventetid på Riget og det er ikke værd at vente på, når det er nu hun har ondt. Hvis bare de dog ville operere hende for den ting de har fundet i hendes blære, så kunne man jo se om det ikke hjalp...

1 kommentar:

  1. Du er godt nok en kvik kvinde, du må have frygteligt ondt i dine arme nu.
    Jeg håber snart de kan finde ud af noget med din datter, det er synd hun skal ha det skidt, og gå glip af så mange ting oveni.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie