søndag den 2. oktober 2011

Drive-in-bio og barnedåb

Vi vandt jo billetter hos Superheltemor i sidste uge og i går var dagen (aftenen) så kommet, som Ulrikke havde glædet sig til: Vi kørte til Lynge, ned i et hul i grusgraven og så to (!!!) Lille-Per film i træk. Det var rigtig hyggeligt - på vej derhen var vi en tur forbi vores faste fast-food-leverandør og købte pizza-sandwich, som vi så havde med som aftensmad. Den første film skulle starte kl. 19 og efter en lang, varm dag med kajakroning på Esrum sø for farmands vedkommende og geocaching for Ulrikke og fruen her, så var det fint at kunne få noget nemt. Vi havde også varmt vand med i termokande, så vi kunne lave varm cacao og nescafe under filmene. Vi havde medbragt masser af tæpper og puder så vi rigtig kunne gøre os det behageligt, men tæpperne fik vi ikke brug for - det var hammer-varmt hele aftenen.

Det ser lyst ud på billedet men det er faktisk tusmørke-mørkt - men stadig
 ikke mørkt nok til film. Derfor blev filmen forsinket ca. en halv time.

Det er altså rigtig hyggeligt med drive-in,
men kvaliteten er ikke som i en rigtig biograf.

Lille-Per fra 1954 - pyha - det er en sej omgang, og den kom først i gang ca. 19.30, da vi måte vente på at det blev mørkt nok. Klokken var så 21.30 før forpremieren til Far til Fire tilbage til naturen kunne sættes i gang efter en kort tissepause. Der var forbavsende mange mennesker til dette særarrangement, hvor alle i bilen hver fik en (meget lille) smagsprøvepose med Haribo Black and White skum-dimser.

I dag har jeg så været til barnedåb - familien har været delt op på forskellige arrangementer.
Jeg vil bare lige vise de to flotte kager, som mor Lisa havde lavet - indeni er der chokoladekage med lag af hindbærflom:Sådan skal det da gøres!

Og forresten, alle de mange kvadrater jeg havde liggende i et tidligere indlæg, de var til denne hund, som Mikkel fik sammen med sine gaver:

4 kommentarer:

 1. Så koselig hund! Kakene gir meg vann i munnen!

  SvarSlet
 2. Sikke I har hygget, skoent. Naaede Matilde at komme med????
  Det var dog godt nok nogle flotte kager mums.

  SvarSlet
 3. Нello this іs kinԁa оf off topic but I ωаѕ wonԁerіng if blogs uѕе WYSIWYG edіtorѕ or
  if yοu have to manuаlly code with HTML.
  I'm starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  Here is my site :: nose job [goweb.me]

  SvarSlet
 4. You're so cool! I do not suppose I've read something like that before.

  So good to find another person with unique thoughts on this topic.

  Really.. thank you for starting this up. This site is something that's needed on the web, someone with some originality!

  Here is my website Jackpot 6000

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie