lørdag den 3. december 2011

Frihåndsøvelser

De sidste par weekender har jeg brugt lidt tid på at sy pudebetræk til nogle store puder til Ulrikkes hygge-se-tv-hule. De er selvfølgelig med ugle-stof og jeg har brugt lejligheden til at få øvet mig lidt i frihåndsquilt. Det går lissom lidt nemmere, når det ikke er store tæpper man sidder og bakser rundt med i symaskinen!

Fjermønstret synes jeg er blevet ret godt!

Kruse-dulle-mønster - knap så godt

Hjerte-kæde, den er okay

Flere fjer...

Og jeg blev så vild med fjerene, så det skulle prøves i flere varianter.
Den ene pude er helt færdig, men det er umuligt at tage ordentlige billeder, når det ikke er godt dagslys, og det tror jeg slet ikke vi får idag!


Jeg har også stichet lidt efter mønstrene her - men mine er altså blå! Jeg er ikke så vild med al det jule-røde og så regner jeg med at sy dem ind i nogle dækkeservietter, hvor jeg har nogle flotte mørkeblå julestoffer der skal bruges.

Her er de første fire, jeg mangler tre.
Jeg har udeladt teksterne fra mønstret!

4 kommentarer:

 1. Så mange flotte putetrekk du har laget! Og jeg synes du har godt grep på frihåndsquiltingen! Søte stitcherier, og jeg er enig med deg i at ikke alt må være rødt til jul.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare quiltet flot, for det kræver godt nok øvelse,og stitcherierne er da også søde i blå........Knus og god jul.....

  SvarSlet
 3. Det ser fint ud, men desværre kan jeg ikke klikke ind i billederne, så jeg kan se de nærmere detaljer. Det bliver ren hygge med alle de puder til Ulrikke

  SvarSlet
 4. Puder til Ulrikkes hyggehjørne er blevet rigtig fine.
  De sm¨blå stitcheries er super søde. Helt anderledes ser de ud end i rødt.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie