fredag den 30. december 2011

Tak for et godt år!

Tusind tak til alle jer med-bloggere, der tilsætter et ekstra krydderi på alle årets dage - det er skønt at følge med hos alle jer på min blogliste, uanset hvad emnet er! Rigtig godt nytår!

I sidste uge modtog jeg den sidste pakke stoffer fra Helene Juul til Designudfordringen 2011. Jeg er sgu-unte vild med dem, men jeg er jo ikke et UFO-menneske, så færdig - det skal projektet nok blive.Temaet for denne pakkes udfordring er stjerner, hjerter og engle. Jeg var lidt skeptisk, for da jeg modtog pakken lige op til juleaften, så tænkte jeg: Jul, det er jo overstået nu!

Men nu har jeg lige lavet skabeloner til de tre blokke - det bliver en almindelig, over-pap-syet stjerneblok og så de mere tricky med hjerte og engel, det bliver nogle applikerede, ret søde modeller, som jeg glæder mig til at vise frem. Jeg tror de kommer til at passe fint med resten af stilen i alle de andre blokke.

Så er jeg spændt på hvordan alle blokkene passer sammen når jeg lægger dem op. Jeg har holdt de fleste blokke med lilla som en gennemgående farve, så jeg pønser lidt på lyslilla fleece som bagside - tæppet har jeg jo lovet til Ulrikke, og så er farven lilla!

Status for året der gik:

Kaffevarmer
Slumretæppe i Double Irish Chain
Dækkeserviet fra Quilt my Design
2 Kaffebrikker m. hjerter
Uglevest til Ulrikke
Endnu en uglevest
Vin-ko
I alt 4 par filtede futter
Sy-taske
Babytæppe
Træftaske
Netbook-hylster og penalhus
Hæklet poncho
3 ugle-puder og madras-betræk
2 (ud af 7) jule-dækkeservietter (de sidste 5 er godt på vej i skrivende stund, så de er klar til julen 2012!)

Igangværende projekter er sammensyning af Dear Jane-tæppe, sammensyning af bali-kasse-tæppe og så selvfølgelig designudfordringen omtalt øverst.

Min anden store fritidsbeskæftigelse har også taget en del af årets timer. Vi fandt 305 geocacher i 2011 og er nu oppe på ialt 1132.

(denne statistik blev genereret inden jeg fandt en cache i dag den 30.12)
Apropos geocaching var vi til event i onsdags i Tisvilde Hegn - vi gik i alt 12 km (vores lille hund har nok rendt omkring 20 km på sine små ben!). Det var en dejlig dag, hvor vi også fandt vores hidtil bedste natcache - en lang én med masser af reflekser at følge! Ialt deltog ca. 40 cacher-teams, så vi har nok været omkring 100-120 mennesker.

Så... - endnu engang godt nytår!

3 kommentarer:

  1. Ja flittig det må man sige at du er - på trods af fuldsarbejde. Måske vi skal se lidt af det nyeste i Kronborg Quilterne

    SvarSlet
  2. Ogsaa et rigtigt godt nytaar til dig og dine Marie.
    Kan godt se at farverne er lidt for "finkede" til dig, men jeg er hundrede paa at du som saedvanlig faar et eller andet totalt hundrede ud af det.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie