lørdag den 8. juni 2013

Fuzzy cutting

De sidste mange ledige dage og eftermiddage/aftner har jeg brugt på at male udvendigt træværk på vores hus. Og der er meget, skulle jeg hilse og sige... I går færdiggjorde jeg så endnu en  etape og besluttede at resten må vente til næste år. 

Men her til morgen synes jeg liiige at der var en stump betonmur der skulle have et frisk lag Sadolin Stærk Murmaling oliemulsion. Jeg gjorde klar og åbnede dåsen, sidst brugt i 2006. En frygtelig hørm af mug stod op fra den halvt fyldte bøtte. En forespørgsel hos min søde nabo viste samme resultat i hans murmalingsdåse. Malingen er mugnet og er ikke længere den pæne lysegrå farve. Det kan altså ikke tåle at stå - men det holder ellers fint på muren, og det er jo det vigtigste. 

Se - det er jo et tegn til, at nej Marie, du skal ikke male i dag, du skal nyde det gode vejr. Så frem med dæksstolen, orienteret mod solen (der dog lidt for hyppigt er forsvundet bag nogle irriterende skyer) og fat i den spændende krimi jeg er i gang med (Chris Carter: Stalkeren). 

Men jeg er en rastløs sjæl og på et tidspunkt blev skyggeperioden lidt for lang. Ind i kælderen, frem med kassen med reprostoffer og i gang med fuzzy cutting af romber, hexagoner og femkanter ( en rombe med den ene spids skåret af). 

Så nu ser det sådan ud i dæksstolen:


Der skal laves små stjerner og hexagonblomster til repro-medaillon-tæppet!

Needless to say: Jeg er alene hjemme i denne weekend og nyyyyder mit eget selskab! Passer ikke helt: storepigen er på arbejde og kommer hjem ved sekstiden. Overvejer lidt at foreslå at vi skal gå ud og spise...

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en velfortjent pause i al maleriet :-). Håber, du har nydt sytøjet og slappet af.

    SvarSlet
  2. Lyder overskoent. Ja gaa ud med Matilde og faa jer en hyggelig mor-datter aften.
    Knus til jer begge.

    SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie