søndag den 16. juni 2013

Hul i rø...

Søndag i regnvejr = syvejr!

Carsten har en jetboil. En jetboil er en vidunder-gadget for spejdere - det er sådan en dims hvor man kan montere en lille gasflaske (som gemmes væk indeni vidunderet når den ikke er i brug) og så har man en liter kogende vand på nul-komma-dut!

Han har ønsket sig en opbevaringspose til den, og gerne med T-birds-logo på (T-birds er klan-navnet på de her enormt voksne og modne mennesker, som andre forældre naivt overlader deres børn til i kortere eller længere tid).


Her er det originale logo - farven og prikkerne går da igen - men ikke en tro kopi...


Og posen med indhold:

Hexagonblomsterne til repro-medaillionen begynder at hænge sammen - det er i-sofaen-foran-tv'et-arbejde:


Og så det med hul i røveren - Matildes cowboybukser har det med at udvikle ventilationshuller på et ikke så praktisk sted:


 Så den anden dag fik de lige lidt forstærkninger.


Jeg var ikke sikker på at hun ville gå i dem med lapper på, men hun var vist meget tilfreds. Jeg fik flashback til 80'erne, hvor jeg sad og syede blomstrede provence-stof-lapper på mine egne cowboybukser + klippede sidesømmene op et stykke ned fra oven og syede blomstrede kiler i siderne. Det var brand-moderne dengang!

2 kommentarer:

 1. En smart sag, den opbevaringspose. Ja og lavede cowboybukser om til nederdele.
  Syhilsner Esther

  SvarSlet
 2. Ih ja kan du huske det hihi. Det er da en superflot pose. T-Birds, navnet fgrinede jeg godt af, for det er jo det John Travoltas Bande hedder i Grease hihi.
  Og saa hjertelig tillykke med foedselsdagen.
  Stort knus.

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie