fredag den 6. februar 2015

Indkøb på messe og i Stjernestoffer

Uha - jeg kan godt se at jeg ikke er så flittig med at få blogget om mine fremskridt på de forskellige igangværende håndarbejdsprojekter... Skal prøve at gøre det bedre, men må indrømme at jeg også bruger mere tid end tidligere på at se på andres blogge og instagram-profiler for at blive inspireret, og der ER jo kun 24 timer i døgnet.

I weekenden, om lørdagen, var vi tre piger der tog sydpå mod Rødovre og Alt om Håndarbejde's messe. Vi var der også sidste år, men var enige om at det i år var en skuffelse. Indgangsprisen var alt for høj, vi ankom et kvarter efter åbningstid og måtte køre langt væk ad en villavej for at finde parkering. Og inde i hallen fandt vi rigtig mange (alt for mange) garnbutikker, og næsten ingen pw-butikker - og dem der var, havde ingen eller kun få messe-tilbud og næsten samme udvalg af varer.

Så - da vi mødtes efter at have tullet rundt, så kiggede vi på hinanden og jeg foreslog at vi kørte videre til Stjernestoffer i Brønshøj - de havde åbent til kl 14 og havde udsalg!

Her er de få ting jeg købte på messen - Aurifil 50wt bomuldstråd i standard-farver fra Mosters stoffer, noget Lucy-Boston-egnet stof fra Textil og Quilt Snedkeriet, strikkemarkører og -mærker fra ??? og to dukker DMC-broderigarn fra Brodøsen (7 kr pr dukke!)


I Stjernestoffer blev det til lidt mere - på trods af vandskade-kaos i kælderen . Næsten 7 meter blødt og lækkert flonel til bagsider på fremtidige tæpper (udsalg til 59 kr/m), 1 meter Lucy-Boston-egnet stof med fugle, også udsalg til 30kr/meter. Fem mini-FQ's for 100 kr og en rest med fugle.


Det var hyggeligt at komme i Stjernestoffer - ærgerligt at den ligger så langt væk fra os! Vi fik tilbudt kaffe og kage og der var flere andre i butikken end os, der var kommet direkte fra messen fordi de var skuffede over udvalget.

Se lige hvad jeg faldt over på Instagram - la Passaqaglia quilt in-the-making af @kamiemurdock - men i meget flottere stoffer og farver end dem der er vist i Millefiori-bogen jeg købte sidste år.


Øj jeg får lyst til at sy dette vilde projekt en dag - masser af bitte små dele, og alt skal fuzzy-cuttes - det er det rene vanvid! Men flot - det bliver det altså. Har sendt en mail til Helene Juul for at plante ideen om en fremtidig BOM hos hende, men ved ikke om det er interessant for hende.

4 kommentarer:

 1. Hyggeligt med et indlæg fra "den anden side af sundet". Du kan tro, jeg også har savlet over den quilt på IG, og naturligvis dem i fede moderne stoffer. Men hånden på hjertet, hvor smuk den end er, så kommer jeg aldrig til at sy den!

  SvarSlet
 2. Det er da lige dig med saadan en quilt med bitte smaa dele. Og saa faar du ogsaa en god undskyldning til at bruge din superseje maskine. Den maa jeg altsaa faa kigget paa en dag.
  Knus

  SvarSlet
 3. Sikke et flot tæppe, et jeg ville drømme længe om at sy. Er meget enig med dig i at det ville være velegnet som BOM, der skal jo et hav af stoffer til.

  SvarSlet
 4. Hej Marie. Jo bestemt interessant, men måske lidt vanskelig at lave som BOM, da det jo vil kræve at jeg selv syr den INDEN ;-)
  Jeg HAR bogen og jeg HAR også anskaffet mig papskabelonerne og det HAR kløet gevaldigt i mine fingre efter at starte, meeeen jeg må nok holde mig i skindet, da jeg har andre presserende projekter pt..
  Men, du har da bestemt sået et frø som jeg lige må dyrke lidt ;-)

  knus

  SvarSlet

Hej! Du er velkommen til at skrive en kommentar her. Mange hilsner Marie